Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Τα λένε στον Χουρσόγλου για να τα ακούει ο… Ζαχαριάδης





Επανήλθε στο γνωστό τροπάρι  ο μέχρι τώρα αποτυχών σε όλα τα μέτωπα  πρόεδρος της ΔΕΥΑ και κύριος συνυπεύθυνος για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι της Αριδαίας από τις συχνές διακοπές νερού.
Επανέλαβε το γνωστό τροπάρι  ότι ο Χρήστος Χουρσόγλου δεν άντεξε ούτε τρεις ημέρες στο τιμόνι της ΔΕΥΑ. Στόχος βέβαια του ανηψιού προέδρου της ΔΕΥΑ δεν ήταν ο Χ. Χουρσόγλου.. Εμμέσως πλην σαφώς οι αιχμές με εντολή κατά πάσα πιθανότητα του Δημάρχου, ήταν για τον Κώστα Ζαχαριάδη ο οποίος κάθισε μια μέρα λιγότερη από  τον Χ. Χουρσόγλου στη προεδρία της ΔΕΥΑ. Αυτό το γνωρίζουν , αλλά δεν μπορούν να του το πουν  ευθέως. Όλα αυτά βέβαια εν όψει των επερχόμενων μηνών. Να προλάβουν τον Κώστα Ζαχαριάδη να μην ζητήσει μεγαλύτερο αξίωμα στον Δήμο , από αυτό του Προέδρου της ΔΗΚΕΑ , θέση από την οποία φέρεται να έχει ζητήσει να απαλλαγεί.
Έτσι ξεκίνησαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση από τους  τυφλούς «μισθοφόρους»  του Δημάρχου.

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.... Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ??? ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ,,, ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑ... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)