Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

"Μεταβολικές διαταραχές αιγών και προβάτων



 
ΗΜΕΡΙΔΑ   ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ




Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. και ο αντιπρόσωπός της στην περιοχή Αριδαίας Σίμος Ζευγαρίδης συνδιοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη 13/10/2016,στην αίθουσα του Ξενιτιδείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αριδαίας Ν. Πέλλας με θέμα: « Μεταβολικές διαταραχές αιγών και προβάτων ».      Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των αιγο-προβατοτρόφων,
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν κτηνοτρόφοι της περιοχής Αριδαίας. Το κύριο θέμα ήταν οι μεταβολικές διαταραχές των αιγών και των προβάτων (ομιλητής Νεκτάριος Γιαδίνης, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας Μικρών Μηρυκαστικών, Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης). Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. Δημήτριος Τριανταφύλλου, ο υπεύθυνος της περιοχής Γεωπόνος  Θάνος Γώττας και ο Γεωπόνος, Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας Γεώργιος Πέτρογλου.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ο καθηγητής Νεκτάριος Γιαδίνης με ευχαρίστηση δέχθηκε και απάντησε σε πάσης φύσεως ερωτήματα σχετικά με τις παθήσεις των αιγών και των προβάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)