Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ:Τελικά πηγαίνει σε ψησταριές και καφενεία ο Δήμαρχος Αλμωπίας






Φαίνεται  ότι ξεπέρασε τις φοβίες του με τα καφενεία και τις ψησταριές ο Δήμαρχος Αλμωπίας.
Έτσι το βράδυ της Κυριακής πήγε θριαμβευτικά στο ΔΑΣΑΚΙ , όπου πολύ πρόσφατα τον είχαν καλέσει ο Σύλλογος Μηχανικών  και ο εμπορικός Σύλλογος  για να συζητήσουν προκειμένου να μειωθούν τα προβλήματα από την κατασκευή του αποχετευτικού , αλλά αρνήθηκε να πάει.
Από το « εγώ δεν πηγαίνω σε καφενεία και σε ψησταριές» ο Δήμαρχος την Κυριακή πάτησε τον…όρκο του . Μόνο που αυτή τη φορά επρόκειτο για γλέντι της τρίτης ηλικίας και πήγε να δρέψει δάφνες και παλαμάκια , όπως νόμιζε.
Τελικά  είναι προφανές ότι ο δήμαρχος είναι μια πρωτότυπη  περίπτωση διχασμένης προσωπικότητας, που καλείται να υποστεί η κοινωνία της Αλμωπίας. Αυτά σχολιάζει ο δημοτικός Σύμβουλος  Τάσος Θεοδωρίδης (Τσερκέζος).

9 σχόλια:

  1. Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα. Τι να μας πεις ρε Τσερκέζο, εσύ ήσουν με τον Πασόη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τασούλη μπέρδεψες τις βούρτσες με τις .....ς. Ο Δήμαρχος και σωστά, είπε "δεν πάω να συζητήσω για ένα τόσο σοβαρό θέμα σε καφενεία και ψησταριές". Και τους κάλεσε σε μια απο τις θεσμοθετημένες δομές του Δήμου (όπως η Επιτροπή Διαβούλευσης) που έχουν και αποφασιστικό ρόλο. Όχι δεν "πάω γενικά σε ψησταριές" ...μην εισαι μαλ...κας. Είπαμε να αντιπολιτευόμαστε. Αλλά να ξέρουμε και τι λέμε...Αλλιώς θα σας τρώει για πάντα για πρωινό ο Μπίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όντως είναι αντιφατικό...
    όμως τι να πουν κι αυτοι που σαν δημοτικη αρχη ηταν τόσο στασιμοι
    τουλαχιστον ο μπινος κινειται και δειχνει να προσπαθει

    αλλο αν πετυχαινει ή οχι ολους τους στοχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο"ΚΥΡΙΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ !
    Ο ΠΡΩΤΟΚΛΕΙΤΟΣ ΛΕΙΠΕΙ "βεσκος"
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΠΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κοσμος κεγεται και το ....... ξυριζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λειπει ο παχουλουλης δημοσιογράφος, ο μένιος της αλμωπίας που πάει με την όπισθεν, το κάνανε έλεος μυκονος και βάλε και σχολια στον επιβήτορα αντιδημαρχιάρα tragik χαχαχαχαχαχαχαχαχσ ποιος ξερει τι μπαίνει και τι γινεται να τους φωτίσει ο κυριος.... ΑΛΜΩΠΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δήμαρχος δεν πάει σε ψησταριές γιατί στο τέλος κάποιος πληρώνει το λογαριασμό. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο δήμαρχος δεν πάει σε ψησταριές. Τι νομίζουν οι μηχανικοί και οι έμποροι; Τους φοβήθηκε ο δήμαρχος; Σκέφτηκε ο άνθρωπος την οικονομική κρίση που μαστίζει τους διοργανωτές επαγγελματίες και φοβήθηκε ότι στο τέλος θα πληρώσει το λογαριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)