Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ο τουρίστας δήμαρχος Αλμωπίας , ξεναγήθηκε στο Βορεινό




ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ



Μετά την γενική κατακραυγή των κατοίκων της κοινότητας Βορεινού (μαζί Πευκωτό και Νεοχώρι) και την συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας από πολλούς κατοίκους  ο Δήμος Αλμωπίας με χαρακτηριστική καθυστέρηση προχώρησε  στην αποκατάσταση λακουβών σε δρόμους των χωριών. Δυο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η δημοτική αρχή Αλμωπίας και μετά από πλήθος διαμαρτυριών αποφάσισε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της . 


Χαρακτηριστικό της νοοτροπίας και των αντιλήψεων που την διακατέχει  ,είναι το δελτίο τύπου που εξέδωσε. Βλέπει τα πάντα ως τουριστική περιήγηση. Έτσι στο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι  « Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος μαζί με τον Πρόεδρο Βασίλη Ματζηρίδη και τον Τοπικό Σύμβουλο Γιώργο Τσαπράζη ξεναγήθηκε 

στο χωριό και παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών.»





 




4 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΛΛΗΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΥΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΤΑΣΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΘΕΣΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ ΘΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΛΑΚΟΥΒΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.. ΑΛΛΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΧΟΝΤΡΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)