Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αβραμίκας παντός καιρού





ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑ

Ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας που μετακινήθηκεαπό την Δημαρχία της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου στην Αντιδημαρχία καθαριότητας στη θέση του Χρήστου Μπάτση, ορίστηκε νέος Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας στη θέση του Γιώργου Γούδη που ορίστηκε Αντιδήμαρχος στην Δ.Ε. Εξαπλατάνου. Ο Δ. Ασβεστόπουλος διατύπωσε την διαφωνία του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Τετάρτη , καθώς, όπως είπε είναι αδύνατον ανθρωπίνως να ανταποκριθεί σε όλο το φάσμα των  υποχρεώσεων του. Πρόεδρος της ΔΕΥΑ παρέμεινε ο Χρήστος Γεωργίου που ορίστηκε και  Αντιδήμαρχος έργων στην θέση του Γιάννη Κετικίδη. Η παραίτησή του τελευταίου έγινε τη Τετάρτη , σύμφωνα με την Διαύγεια, ενώ την ίδια μέρα δημοσιεύτηκε και ο ορισμός του Χρήστου Γεωργίου ως Αντιδημάρχου. Κάτι που είναι διαφορετικό από τις δηλώσεις του Δημάρχου ότι είχε στα χέρια του  τις παραιτήσεις όλων τω Αντιδημάρχων.
Στη διακοπή της συνεδρίασης δεν έλειψε η Αντιπαράθεση μεταξύ του Χρήστου Χουρσόγλου με τον Γιώργο Τσιμτσιρίδη και Χρήστο Γεωργίου τους οποίους κατηξγόρησε ότι ευθύνονται κατά ένα μεγάλο μέρος για την κατάντια του συνδυασμού του Δημάρχου. Το μόνο προσόν, που διαθέτουν είναι ότι είναι ανίψια του Δημάρχου. Παράλληλα τους κάλεσε να δηλώσουν ποιο επάγγελμα κάνουν στην ιδιωτική τους ζωή.
Από την πλευρά τους και οι δύο ανταπάντησαν σε έντονο ύφος , με τον Γ. Τσιμτσιρίδη να τον αποκαλεί Μαρία Τερέζα.
Ο Χ. Χουρσόγλου του απάντησε ότι όταν πρόκειται για το γενικότερο καλό , προτιμά να γίνεται Μαρία Τερέζα, παρά  να συμφωνεί με χαράτσια και αδικαιολόγητους φόρους, όπως κάνουν αυτοί.

4 σχόλια:

  1. Σοβαρευτείται βρε γκαρακιοζηδες ολοι σας. Νά γελάμε μαζί σας η νά κλαίμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιορίζει τις εξουσίες σε δυο τρεις ανθρώπους.καθολου δημοκρατικό και κυρίως εξουθενωτικό για τους κατέχοντες.οντως κάτι δεν κανει καλα ο δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)