Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Άγριο δούλεμα της Αλμωπίας και της Έδεσσας




ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΆ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Το πιο άγριο δούλεμα που έχει γίνει τα τελειταία χρόνια σε βάρος της Αλμωπίας και της Έδεσσας , βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης . Ενώ είχε συμφωνηθεί το κονδύλι για τον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου Έδεσσας να διατεθεί για το συγκεκριμένο νοσοκομείο, ξαφνικά ως δια μαγείας πριν λίγες μέρες  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών , για το οποίο προγενέστερα είχε συμφωνηθεί να ενταχθεί  σε διασυνοριακό πρόγραμμα .
Πριν λίγες μέρες , ενώ  γινόντουσαν οι αλγημείες η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης , έδωσαν συνέντευξη τύπου στην οποία αναφέρθηκαν και στο θέμα του αξονικού τομογράφου.
Είχε συμφωνηθεί συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό. Την ώρα όμως της συνάντησης, σύμφωνα με πληροφορίες , ο Διοικητής της 3ης ΠΥΔΕ στη Θεσσαλονίκη υπέγραφε την απόφαση το κονδύλι να διατεθεί  για το νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Με λίγα λόγια δεν  κράτησαν ούτε τα προσχήματα.

5 σχόλια:

  1. εδω μονο επιτροπες κανει ο σηφακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ ζορι εχεις με τις επιτροπες για την αξιοποιηση του ορεινου ογκου, περιμενε λιγο και θα δεις τι κανει ο Σηφακης και για τον αξονικο

      Διαγραφή
  2. Σηφάκης ο ....Μαυρογυαλούρος της καρδιάς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δουλεύουν άγρια όλο το νομό. Τουλάχιστον ο αξονικός τομογράφος των Γιαννιτσών έπρεπε να είχε λειτουργήσει το πρώτο εξάμηνο του 2015. Ας όψεται όμως η υφαρπαγή των αποθεμάτων των ταμείων και τα capital controls.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας του πάει ο Αη Βασίλης ένα τραινάκι με ένα καταστατικό ίδρυσης συντονιστικών, μπας και ηρεμήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)