Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Το θράσος της Τζάκρη δεν έχει όρια



Ανακάλυψε ότι έχουν εγκριθεί 
ειδικότητες γιατρών
 για τα νοσοκομεία του νομού


Καλά κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας δεν έχει την ευθιξία
 έστω να απαντήσει στην θρασύτατη Θ. Τζάκρη;

Τώρα που έχασε το υπουργιλικί  διατυμπανίζει ως απλή βουλευτής ότι εγκρίθηκαν 15 ειδικότητες γιατρών
 στα νοσοκομεία Πέλλας . 

Οι γιατροί έπρεπε να δουλεύουν ήδη , αλλά επειδή δεν μπόρεσε να βάλει δικό της κουμανταδόρο και στο νοσοκομείο της Έδεσσας, δεν μπορούν να προχωρήσουν οι διαδικασίες

 Δεν έχουν πλέον κανένα όριο ούτε και σταματημό οι εξευτελισμοί του ΣΥΡΙΖΑ, στο νομό τουλάχιστον , από την πολυπράγμονα και ακατανίκητη , όπως προφανώς θεωρεί  λόγω  μιας περίεργης ανακωχής του τοπικού κομματικού μηχανισμού, Θεοδώρα Τζάκρη . Αυτή τη φορά επέλεξε να εμπαίξει  τον λαό της Πέλλας με ένα από τα θέματα που καίνε. Όσο ήταν υφυπουργός δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με την πεζή πραγματικότητα και τον απλό λαουτζίκο. Ξαφνικά τον θυμήθηκε και μάλιστα αναδρομικά. Σε άλλα θέματα μπορεί να παίζει με τα κουβαδάκια της στις όποιες κομματικές παραλίες, όμως σε θέματα υγείας καλύτερα  να μη μιλάει Διότι :
Κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να κάνει Άνω-Κάτω  τον νομό στο θέμα με τους αξονικούς τομογράφους. Να τους χωρίσει σε Βόρειους και Νότιους

Τώρα επανέρχεται και διατυμπανίζει ότι
Εγκρίθηκαν 15 θέσεις Επικουρικών Γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, καθώς και στα ΠΕΔΥ - ΜΥ Έδεσσας και Γιαννιτσών

Χαρήκαμε πολύ κυρία εσσαεί μαχόμενη –αμάχητη-άκαπνη-μνημονιακή αμνημόνευτη  βουλευτή του νομού μας. Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες , εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα για ντεκόρ στην είδηση μοστράρει με τον εγκάθετο  της στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών
Δεν λέει κουβέντα όμως η αξιότιμη κυρία βουλευτής  πότε εγκρίθηκαν και ποιο έπρεπε να είναι το αποτέλεσμα . Οι γιατροί έπρεπε ήδη να δουλεύουν και να έχουν λυθεί σημαντικά προβλήματα.
Το πρόβλημα όμως ήταν ότι ήθελε να είναι και στο νοσοκομείο Έδεσσας κουμανταδόρος δικός άνθρωπος. Και αφού δεν μπορούσε να το καταφέρει αυτό , κατάφερε  να μείνει κενή η θέση . Αν είναι ψέματα να βγει και να το διαψεύσει δημόσια.

Για τον χρόνο που χάθηκε και χάνεται ποιος  μπορεί να τον αναπληρώσει;
Την ταλαιπωρία  αμέτρητων ανθρώπων ποιος μπορεί να την απαλύνει;
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ κάτι τέτοιες ανακοινώσεις δεν σας εξοργίζουν και δεν σας προκαλούν;
Δεν σας εκθέτουν στην κοινωνία ανεπανόρθωτα;
Επιτέλους πάρτε θέση και αποκαταστήστε τα κακώς κείμενα , που σε περιπτώσεις σαν αυτή δεν κοστίζουν σε χρήμα στο κράτος, παρά μόνο ταλαιπωρούν τον κόσμο.

ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Η ΣΟΦΗ  ΑΠΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υγείας 15 νέες θέσεις επικουρικών ιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, καθώς και στις Πρωτοβάθμιες Μονάδες Υγείας Έδεσσας και Γιαννιτσών.

Πιο συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Έδεσσας εγκρίθηκαν μία (1) θέση επικουρικού ιατρού ειδικότητας νεφρολογίας 36μηνης διάρκειας, μία (1) θέση ειδικότητας παθολογίας 24μηνης διάρκειας, μία (1) θέση ειδικότητας αναισθησιολογίας 24μηνης διάρκειας.

Στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών εγκρίθηκε μία (1) θέση επικουρικού ιατρού ειδικότητας αναισθησιολογίας 24μηνης διάρκειας.

Στο ΠΕΔΥ - ΜΥ Έδεσσας εγκρίθηκαν μία (1) θέση επικουρικού ιατρού ειδικότητας παθολογίας, μία (1) θέση ειδικότητας καρδιολογίας, μία (1) θέση ειδικότητας παιδιατρικής και μία (1) θέση ειδικότητας οδοντιατρικής. Όλες οι θέσεις είναι 24μηνης διάρκειας.

Στο ΠΕΔΥ - ΜΥ Γιαννιτσών εγκρίθηκαν δύο (2) θέσεις επικουρικών ιατρών ειδικότητας καρδιολογίας 24μηνης διάρκειας, δύο (2) θέσεις ειδικότητας παιδιατρικής 24μηνης διάρκειας, μία (1) θέση ειδικότητας ιατρικής βιοπαθολογίας 24μηνης διάρκειας, μία (1) θέση ΩΡΛ 36μηνης διάρκειας και μία (1) θέση μαιευτικής - γυναικολογίας 36μηνης διάρκειας.

7 σχόλια:

  1. Πετρο εσυ τα γραφεις αυτά; ή μηπως το γραφειο του βολευτή; γιατι διακρινω μεγαλο ξεκατινιασμα για μια συνηθισμενη πρακτικη των κυβερνητικων βολευτών που πάντα επαίρονται οτι με ΕΝΕΡΓΕΙΕς τους ΣΩΖΟΥΝ τον τόπο μας, ομως δυστυχώς ελάχιστα είναι αυτά που μας προσφέρουν σε σχέση με τους τεράστιους (αφορολογητους) μισθούς και παροχές που παίρνουν. Προσωπικά δεν με χαλάει απο όπου και αν προέρχεται το ξεκατινιασμα, αρκεί να μπαίνουν τα πραγματα στη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πετρο την κραζεις, ομως διαβαζω (αλλου) ότι οργανώνει εκδηλωση για τον προαστιακο, μαλιστα προσκαλει όλους τους "αρχοντες" της Πελλας και Θεσσαλονικης. λες να πετυχει κατι; ή ειναι προεκλογικη μπαρουφα σαν του καρασμανη που θα εκανε γηπεδο στην εδεσσα στην θεση τσαιρ-πασά, μαλιστα με εγκεκριμενη πιστωση 600.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αποθέωση της ξεφτίλας! Η γυναίκα από τον πανικό της πέφτει από γκάφα σε γκάφα. Χωρίς να σέβεται ούτε τους κανόνες δεοντολογίας, ούτε το κόμμα, ούτε τους συναδέλφους της.
    Προσέτρεξε να ανακοινώσει ένα μήνα πιο μπροστά τις εκδηλώσεις για τον προαστιακό, όπως και για τις Ομάδες Παραγωγών, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι γιαυτά δούλεψε ο κος Σηφάκης.
    Το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή. Δεν υπάρχει κανένας εκεί στο κόμμα, κεντρικά να δει αυτά τα μασκαραλίκια που γίνονται στην Πέλλα; Να τους τραβήξει το αυτί; Ποια είναι από πού τη μαζέψανε; Υπουργό την κάνανε. Ποιο είναι το έργο της; Αντί να ανάψει τα φουγάρα, βάζει φωτιές στο κόμμα; Αντί να καθίσει να δουλέψει ως υπουργός, τις περισσότερες μέρες πάει στην Πέλλα σε γιορτές και πανηγύρια, αλλά και στους χορούς είναι πρώτη. έλεος πια! Κάποιος πρέπει να επέμβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που το ξέρεις οτι δούλεψε ο Σηφάκης, στο γραφείο του δουλεύεις ως αποσπασμένος; Αυτές τις σάπιες πρακτικές των δεξιών με αποσπάσεις κηφήνων* δεν θα καταργούσε ο συριζα; Αυτοπροβολή κάνει αυτή που κράζεις, (αυτο)προβολή προσπαθείς να κανεις και εσύ. Να την μαζέψουν αυτήν, αλλά να μαζέψουν και εσένα για το ίδιο έργο και ίδιο λόγο.
      * Η έκφραση είναι δική σας προεκλογικά (τώρα άλλα λόγια)

      Διαγραφή
  4. Ε! όχι και προεκλογική μπαρούφα!
    Πράγματι η μεταφορά του γηπέδου της Έδεσσας εντάχθηκε το 2009 και ήταν μια προσωπική δέσμευση του Καραμανλή, όταν επισκέφτηκε την Πέλλα. Δυστυχώς το 2010 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το απένταξε. Όταν το 2010 επισκέφτηκε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού την Έδεσσα, δικαιολογήθηκε ότι δήθεν επανεξετάζετε. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν το σθένος να του το πετάξουν στα μούτρα. Κότες, κοτούλες.
    Το ίδιο έγινε και με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Και πάλι το απένταξαν. και όταν ο δήμαρχος τους ρώτησε, δικαιολογήθηκαν ότι χάθηκε ο φάκελος και τον ψάχνουν. Ακόμη τον ψάχνουν. Φαίνεται ότι πέταξε και χάθηκε.
    Ας το φίλε μου, μην το ψάχνεις. Καταλαβαίνω τον καημό σου ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καημό εχεις και όχι μόνο φαίνεται αλλά παραφαίνεται. τα ψέμματα και οι δικαιολογίες μας έχουν χορτάσει. Πούλησε το παραμύθι σου εκεί που περνάει, οχι σε εμένα. Πολλές 8ετίες έκαναν η ν.δ. και το πασοκ εναλλάξ, όλοι τάζανε (με πρώτο εσένα) το νέο γήπεδο και γήπεδο δεν έγινε. Τώρα εσύ κρύβεσαι πίσω απο το δάχτυλο σου. Καλά κάνεις, αφού κάποιοι μπουνταλάδες σε πιστεύουν, εσύ κανε δουλειά σου, παρε τους μισθούς σου. Ολα ειναι μιά χαρά. Ευχαριστούμε πολύ.

      Διαγραφή
  5. εδώ γίνεται η νεκρανάσταση των πολιτικών ζόμπι και η συσπείρωση όλων των τυραννόσαυρων του πολιτικού χώρου και άλλοι μαλώνουν αναμεταξύ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)