Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ξεσπίτωσαν το 2ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας και το άφησαν χωρίς θέρμανση


Σημεία και τέρατα καταγγέλλουν γονείς παιδιών
που πηγαίνουν στο 2ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας. Χωρίς καμιά προειδοποίηση τη Δευτέρα πληροφορήθηκαν ότι το σχολείο μετακομίζει . Σήμερα η μία αίθουσα στο νέο κτήριο είναι χωρίς θέρμανση. Προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο  της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου Χρήστο Γεωργίου , αλλά είναι αδύνατο

3 σχόλια:

  1. Ανήθικη, κακόβουλη, ψευδής και κακοήθης η ανάρτησή σας. Καλύτερα να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας, παρά να δημοσιεύετε με παραπλανητικά εικονίδια, έτοιμα μηνυματάκια εμπαθούς προσώπου, που κάθε άλλο, παρά ανήκει στο συγκεκριμένο Σύλλογο, εκθέτοντας την αξιοπιστία σας. Ολα ΄στην αναφερόμενη μετακόμιση, έγιναν άψογα και αποτελεσματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψευδής, κακοήθης κακόβουλη και ανήθικη η ανάρτησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Αν και δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε τέτοιου είδους ποταπά σχόλια , μάλλον πρέπει να πέσουμε στο επίπεδό σας για να γίνουμε κατανοητοί.


    Ψευδής και κακοήθης είναι η δική σας απάντηση. Και μάλιστα ανώνυμη. Αν είναι έτσι όπως τα λέτε γιατί δεν βάζετε το όνομά σας ;


    Αυτοί που παραπονέθηκαν το έκαναν επώνυμα και μας έδωσαν το τηλέφωνο τους; Από πού γνωρίζετε ότι δεν έχουν σχέση με τον Συγκεκριμένο Σύλλογο; Είστε Γκεστάπο και παρακολουθείτε τα τηλέφωνα; Γνωρίζετε ποιοι είναι;
    Απαντάτε με καθυστέρηση 13 ωρών. Προφανώς κατόπιν υποδείξεων , απαιτήσεων και οχλήσεων . Όσο για την αξιοπιστία μας μην κόπτεσθε.

    Εμείς θα εκτεθούμε. Και για την προτροπή σας να μην δημοσιεύουμε « παραπλανητικά εικονίδια, έτοιμα μηνυματάκια » μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. .
    Τόσα χρόνια μπορούμε και αντέχουμε να μην εκτελούμε διατεταγμένες εντολές. Προφανώς τελείτε σε σύγχυση και έχετε μπερδέψει το μέσο μας με κάποιο άλλο.

    Πέτρος Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)