Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Άλλη μια παραίτηση από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Οι αποφάσεις για την πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενόψει του συνεδρίου της, έφεραν και άλλη μια παραίτηση από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, αυτή του Παναγιώτη Κωστούλα. 

Στην μακροσκελή επιστολή παραίτησής του, ο κ. Κωστούλας παρατηρεί μεταξύ πολλών άλλων ότι «στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, η εκσυγχρονιστική, μεταρρυθμιστική παράδοση τελεί υπό διωγμό» και πως «η διαφορετική άποψη θεωρείται ποινικό αδίκημα και επισύρει αυτομάτως την προτροπή ”αν δεν σ’ αρέσει να πας στον Μητσοτάκη”».
Καθιστώντας απολύτως σαφή τη διαφωνία του με βασικές επιλογές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο κ. Κωστούλας αποχωρεί, καθώς δεν του ταιριάζει, όπως λέει, ο ρόλος του εσωκομματικού γκρινιάρη και υπονομευτή, ούτε προτίθεται να κάνει αυτά που υπέστη από άλλους την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ήταν εθνικά υπεύθυνο.
Σε κάθε περίπτωση, για όσους ανησυχούν για το πολιτικό μέλλον του, η αποχώρησή του από την ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, δεν συνιστά -καθώς λέει- και αποχώρησή του από την ευρύτερη πολιτική, ούτε ιδιώτευση. Για να δούμε που θα μετακινηθεί κι αν θα ακολουθήσει την προτροπή του ΠΑΣΟΚ. 
Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)