Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους πρώην Δημοτικοί σύμβουλοι του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου


ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ  ΣΕ 
ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ  

ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους , απαγόρευση εξόδου  από την χώρα, παρουσίαση κάθε 15 μέρες στο αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 2.000 ευρώ , αφέθηκαν μετά την απολογία τους δύο πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Εξαπλατάνου, (επί θητείας Χ. Παλίκογλου)οι οποίοι ως σύμβουλοι παραλαβής  είχαν υπογράψει την παραλαβή έργου το οποίο δεν έγινε. Κατηγορούνται δε σε βαθμό κακουργήματος. Τρίτη , πρώην δημοτική σύμβουλος , μέλος της τότε δημαρχιακής επιτροπής , η οποία κατηγορείται και αυτή σε βαθμό κακουργήματος , μετά την απολογία της , αφέθηκε ελεύθερη με απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Πρόκειται για την υπόθεση εικονικών όπως αποδείχτηκε χαλικοστρώσεων ,οι οποίες ανατέθηκαν από την δημαρχιακή επιτροπή τον τελευταίο μήνα της θητείας του Χ. Παλίκογλου την οποία ήλεγχε ο Σ. Τουφεγγόπουλος και  τα χρήματα εκταμιεύτηκαν μετά την ανάληψη της δημαρχίας από τον Στ. Τουφεγγόπουλο. Η τότε αντιπολίτευση με επικεφαλής τον Παράσχο Τσάνταλη είχε κάνει σχετικές καταγγελίες , οι οποίες ελέγχτηκαν  από τους αρμόδιους ελεγκτές του υπουργείου οικονομικών . Στην συνέχεια οι  ελεγκτές απέστειλαν τα σχετικά πορίσματα στην Δικαιοσύνη για να αποφανθεί περαιτέρω .
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κληθεί να καταθέσουν  ως κατηγορούμενοι και άλλοι σύμβουλοι. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν κλήθηκαν και οι  δύο πρώην δήμαρχοι του πρώην δήμου Εξαπλατάνου

7 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ.ΣΑΜΑΝΔΗ ?Η ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΙΑΔΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΣΕΔΙΚΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ?ΒΓΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ?ΣΕ SOURVIVOR ΕΞΕΛΙΔΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΙΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι σημαίνει το "διαλαλούν"; βλέπεις τον λύκο και ψάχνεις για τα ίχνη; το ύφος(και το ήθος) μιας τέτοιας ειρωνείες είναι που έδωσε χώρο στα λαμόγια και κατάκλεψαν τον τόπο...
      Σαρβαϊβορ,Εξαπλατανιάδα και άλλες τέτοιες εξυπνάδες...

      Διαγραφή
  2. ..Όταν επιστρέψουν τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον φτάσαμε στο "δια ταύτα".Ενίοτε η δικαιοσύνη ξεπερνά τις "πολιτικές γνωριμίες και φιλίες" και προσπαθεί να αποδόσει τις ευθύνες.Το ζητούμενο(και η αμφιβολία)βέβαια παραμένει αν αυτή η απόδοση των ευθυνών περιοριστεί στα "μικρά ψάρια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ.ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΩΝ π. ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤέ.ΥΠΕΚΥΠΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙς ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΕΝΟΧΟΥΣ... ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε βαθμο κακουργηματος λοιπον!!! και που ειναι τωρα ολοι αυτοι που λεγαν πως ολα αυτα ειναι στη φαντασιαση του Τσανταλη και πως οι χαλικοστρωσεις εγιναν κανονικα;Τα άλλοτε λαλιστατα συναιτεράκια Παλικ και Τουφε κρυβονται και περιμενουν να περασει η μπορα.Κατι θα σκαρφιστουν για να την βγαλουν αναιμακτα. Να την πληρωσουν παλι οι "φτωχοδιαβολοι" και αυτοι να βγουν παλι στον αφρο. Περιμενουμε να δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραιο αυτο με τα συνεταιρακια Παλικ και Τουφε!! παραπεμπει στον Μπολεκ και Λολεκ,μονο που εκεινοι δεν ηταν απατεωνες σαν και δαύτους...

      Διαγραφή

(3)