Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Πικρός καφές για τον Μπίνο


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ   ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
 ΑΠΟ ΣΗΦΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ



Πικραμένος και ενοχλημένος  από τον δημόσιο καφέ που ήπιε ΄το απόγευμα της Κυριακής  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης με διαφωνούντες της παράταξής του,  εμφανίζεται ο δήμαρχος Αλμωπίας.
Η συνάντηση ήταν δημόσια , σε αντίθεση με τις κρυφές συνωμοτικές συναντήσεις του δημάρχου με «παραδημοτικούς» όπου σχεδιάζεται η δημόσια διαπόμπευση όσων  διαφωνούν μαζί του.
Σύμφωνα με το αργυρώνητο προσωπικό του  ηλεκτρονικό όργανο και σχόλια πληρωμένων συνεργατών του  , η εμφάνιση Σηφάκη- διαφωνούντων  στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας  τον ενόχλησε αφάνταστα.
Στο μεταξύ δικαιώνονται πλήρως όσοι υποστήριζαν ότι το θέμα με την δημιουργία  οικισμού ΡΟΜΑ  στην Αριδαία χρησιμοποιήθηκε από τον δήμαρχο  για να αλλάξει την ατζέντα της επικαιρότητας, αλλά και όσα συμβαίνουν στον εναπομείναντα συνδυασμό του.
Διαφορετικά θα είχε μπει ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Κάτι που απουσιάζει …προκλητικά.
Στο μεταξύ ο Δήμαρχος  προσπαθεί να σωθεί από την Νέα Δημοκρατία. Πολύ όψιμα θυμήθηκε  το κόμμα , αφού μέχρι να γίνει δήμαρχος συνήθως υποστήριζε ψηφοδέλτια ή ήταν υποψήφιος με ψηφοδέλτια κόντρα στη νέα δημοκρατία.

Μέσα από σχόλια που προφανώς αφέθηκε να διαρρεύσει  ή γράφτηκε από τον ίδιο (για να στείλει άραγε περίεργα μηνύματα;), υπενθυμίζεται η υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Αποστόλου στον Δήμο Αριδαίας , στη πρώτη συνένωση του Δήμου και των κοινοτήτων.
Σύμφωνα με  πηγές που γνωρίζουν πολλά , η συμμετοχή  του  τότε στο ψηφοδέλτιο Αποστόλου, είχε ως στόχο να χάσει στον β΄γύρο ο Αποστόλου ,που εμφανιζόταν ως φαβορί.
Εμφανιζόταν τότε ως πρωτοπαλίκαρο και ιθύνων νους του  συνδυασμού για να μην κινεί υποψίες.
Πολύ αργότερα το αντιλήφθηκε και ο ίδιος ο Βαγγέλης Αποστόλου. Δεν είναι τυχαίο που η σημερινή δημοτική αρχή αγνοεί παντελώς επαγγελματικά τον Βαγγέλη Αποστόλου.
Στο θέμα των προμηθειών , βέβαια κρατάει  σκληρή τακτική , δίνοντας δουλειές μόνο σε συγκεκριμένους. Είτε από τον Δήμο , είτε από τις Επιχειρήσεις του.
Για τις «υπηρεσίες » του εκείνες ,ο Δ. Μπίνος ανταμείφθηκε πολλά χρόνια αργότερα , με την εκλογή του ως δήμαρχος. Σενάριο που μάλλον έχει βάσεις . Διότι η αλαζονεία που δείχνει και η αγνόηση όλων των συνεργατών του πλέον ,  δίνει την εντύπωση  ότι πηγάζει από εκεί.  Προφανώς θέλει να δείξει  ότι  εξακολουθεί να έχει τις ευλογίες   "ευαγών ιδρυμάτων"
και τα "κοκαλάκια νυχτερίδας".


12 σχόλια:

  1. που ειναι η ΝΔ, η ΝΟΔΕ, η ΔΗΜΤΟ...που ειναι ο Προεδρος της ΝΔ...ο Προεδρος της Δημοκρατιας...Τσιπρα, ρουχα μαζι που πλυθηκαν και εχουνε γινει ροζ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕ ΣΑΜΑΝΔΗ, ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ, Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΕΙ ΟΣΑ 2000 ΛΕΞΕΙΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πόσα έχεις πάρει μέχρι τώρα;εκτός και αν μπήκες στο κόπο να σχολιάσεις από ευαισθησία για τα έργα του δημάρχου

      Διαγραφή
  3. Ο Δήμαρχος ανέφερε σε κάποια ανακοίνωση του για τους ρομά ότι ποτέ δεν συναίνεσε και δεν θα συναινέσει στην δημιουργία καταυλισμού. Μόνος του αποφασίζει; Να γίνει θέμα στο ΔΣ να εκφραστούν όλοι και να πάρουν θέση όλοι να γνωρίζουμε τι λέει ο καθένας. Επίσης ανέφερε ότι αυτός θα τηρήσει απόφαση δημοτικού συμβουλίου, είπε και τον αριθμό της απόφασης, που ψήφισαν για δημιουργία χώρου προσωρινής διημέρευσης για τους πλανόδιους. ΜΠορούν να μας πουν αυτό που το ψήφισαν σε ποιον χώρο θα το φτιάξουν; Και επίσης μπορούν να μας πουν πως γίνεται να κλείνουν τα μάτια στην μόνιμη παραμονή οικογενειών ρομά κοντά στο ποτάμι με όλες τις συνέπειες της παραμονής τους εκεί. Αυτούς εκεί τι θα τους κάνουν και πως ανέχονται την καταπάτηση του δημόσιου χώρου; Όταν τους εξασφάλιζαν πόσιμο νερό δεν τους έβλεπαν που ζουν και σε ποιον χώρο; Για αυτούς δεν θα προβλέψουν κάτι;. Ας εκφραστούν όλοι και συμπολίτευση και αντιπολίτευση στα αρμόδια όργανα και ας αφήσουν τις δηλώσεις και τα φέισμπουκ. Στο Δημοτικό συμβούλιο κύριοι. Και συνολικά για το θέμα και πλανόδιων και μόνιμων. Και τότε θα κριθεί τε από την τοπική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε καφέ δεν μπορεί να πει κανείς σε αυτήν την πόλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω πάντως μια μέρα είδα στην πλατεία τον βουλευτή με έναν κολλητό του πρώην δημάρχου, με έναν προ πρώην δήμαρχο, με έναν του νυν δημάρχου και κάτι άλλους άσχετους. Λέτε να κάνει και με αυτούς συνδυασμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ύφος του Σηφάκη είναι όλα τα λεφτά. Αυτό που έκρυβαν τόσον καιρό Βεσκος-Σηφάκης βγήκε στη φόρα. Υπόγειες διαδρομές και σχέσεις "πάθους"...(για τα μουρμούρια!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ Ο ΜΠΙΝΟΣ Κ.ΣΑΜΑΝΤΗ!ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ?Η ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ Η ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ.ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Σ αυτούς στηρίχτηκε η εκλογή τού δημάρχου.Είναι παιδιά μέσα απο την Ν.Δ με προσφορά στο κόμα και την Αλμωπία. Αυτό κανείς δεν το αμφισβητούσε μέχρι που ήρθαν σε αντίθεση με τον κ.Μπίνο.

      Διαγραφή
  7. Δήλωση μπινου σε προπαγανδιστικό σαιτ: θα είμαι και στης επόμενες εκλογές δήμαρχος!! απάντηση αυτή η φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)