Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Αλμωπίας




Αγαπητέ δήμαρχε Αλμωπίας , αφού σου ευχηθούμε περαστικά  και καλή ξεκούραση
από την δημιουργική τουριστική σου αποστολή στη Πορτογαλία , επέτρεψε μας να σε συγχαρούμε . Εμείς δεν είμαστε  μίζεροι σαν τους άλλους .
Σου αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την οικονομία που κάνεις  στον Δήμο Αλμωπίας.
Όπως  Τη Δευτέρα, όταν ήρθες να πάρεις Αντιδήμαρχό σου από καφέ κοντά στο Δημαρχείο για να τιμήσετε με την παρουσία σας διάφορες εκδηλώσεις, οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου ήταν ο εθελοντής φωτογράφος του Δήμου . Έτσι δεν πληρώνετε οδηγό που θα κόστιζε στον Δήμο διπλά λόγω της αργίας .
Προφανώς πρέπει να εκτιμήσει και η αντιπολίτευση την προσπάθεια σας. Όπως και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η οποία μάλιστα καλό θα είναι να εκδώσει οδηγία να κάνουν το ίδιοι και οι υπόλοιποι Δήμου της αρμοδιότητάς της.
Για ακόμα φορά , θερμά συγχαρητήρια κ Δήμαρχε. 

ΔΥΟ  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΈΝΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ

Υ.Γ.  
Τα στοιχεία των ενθουσιασμένων πολιτών είναι στην διάθεσή μας.

9 σχόλια:

  1. Μιζεροι και ζηλιαρηδες.Ο σταυρακης τα προλαβαινει ολα.Το site ιου ειναι κινητη εγκυκλοπαιδεια.Σημερα που σερφαρισα,εμαθα.πως να κανω ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ,και πως να αντιδρασω απο ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΣΦΗΚΑΣ.Χθες ομως,ηταν τα καλυτερα.ΠΡΟΩΡΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ και ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ.Ωχ να ζηλευετε Σαμαντη και μιζεροι πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε ξύπνα..ο Βαφειάδης σε έχει καταστρέψει.Ο κόσμος έξω ξέρει πολύ καλά πως θα αντιδράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όχι μόνο αυτό αγαπητέ μου 3:46. Ο πρώτος που θα τον εγκαταλείψει θα είναι αυτό το πονηρό κοντόχοντρο ανθρωπάκι και αυτός που κρύβεται πίσω του (ξέρει αυτός), που έμαθε στη μάσα. Αλλά ο κόσμος τον έμαθε πλέον και που θα πάει να κρυφτεί όταν πέσει το αφεντικό του (Μπίνος) που τον ταϊζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως γέλιο ρε φίλε σε μια φωτογραφία. Κατάντησε γραφικό το όλο θέμα,σας βαρεθήκαμε ε μπολεκ και λολεκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω να δω την μούρη του μπινου όταν στης επόμενες εκλογές που δεν θα βγει και θα διαπιστώσει ότι η σταυρενα είναι όπου φυσάει ο άνεμος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί τόση χολή για τον δημοσιογράφο του κ@λ@υ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ''σταύρενα'' ποια είναι φίλε μου 8:14;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος άλλος τον χειμωνα θα φορούσε καμπαρντίνα και μαύρα γυαλιά και θα παρακολουθούσε τους πρωην Δ.συμβούλους που έπιναν καφέ σε απέναντι καφέ? Μονο ο πληρωμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)