Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

«Προγκρόμ »διώξεων κατά παλιών συνοδοιπόρων του από τον Δ. Μπίνο


ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
 ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ
 ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ
 ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ 
ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ


ΑΣΠΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ επιχειρεί να συνεχίσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Έστω και με καθυστέρηση , σύμφωνα με πληροφορίες , αλλά και έγγραφα που επικαλούνται  δημόσια στενότατοι συνεργάτες του, φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει πλέον στην διεκδίκηση χρημάτων από πρώην δημάρχους   και αιρετούς του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου. Παράλληλα , φέρεται να κινεί διαδικασίες και κατά αιρετών  που ζημίωσαν τον Δήμο με προφορικές αναθέσεις. Ωστόσο τηρεί σιγή ιχθύος για τους καταλογισμούς  σε βάρος του , όταν ήταν πρόεδρος του  Συνδέσμου καθαριότητας Αλμωπίας .
Οι ασκοί του Αιόλου πάντως έχουν ανοίξει  και επιδίωξή του σύμφωνα πάντα με τα ίδια στελέχη , είναι να εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη άπαξ δια παντός , όλους τους παλιούς  του χώρου του ,που ενδεχομένως να διεκδικήσουν ρόλους μέσω επιγόνων στα δημοτικά δρώμενα του τόπου.

4 σχόλια:

  1. ΘΑΡΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ Η ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ Ο ΜΠΙΝΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΛΥΓΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ - ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ;; ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα χρηματα που δοθηκαν για ποσα ετη ειναι , γνωριζει καποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)