Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΥΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Αγνοούν την Θηριόπετρα(video)



  ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ


Προσβλητική  θεωρεί την στάση και αντιμετώπιση της δημοτικής αρχής  Αλμωπίας προς   το χωριό του ο πρόεδρος της κοινότητας  ΘΗΡΙΌΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΥΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ. Έκανε γνωστό ότι δεν έχει πάρει καμιά απάντηση σε έγγραφα αιτήματα που έχει υποβάλλει προ μηνών . Κατηγόρησε τους αρμόδιους Αντιδημάρχους για σκόπιμη  εχθρική συμπεριφορά και πλήρη παραμέληση της περιοχής για τις καθημερινές τοπικές αλά και αγροτικές ανάγκες. Παρατήρησε ακόμα ότι η αδιαφορία  και η περιφρόνηση προς τους προέδρους των κοινοτήτων έχει ως αποτέλεσμα πλέον ελάχιστοι να παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου .
Επεσήμανε για μια ακόμα φορά στον Αντιδήμαρχο Στεφ. Αβραμίκα ότι με την συμπεριφορά του έχει καταστεί ανεπιθύμητο πρόσωπο για την Θηριόπετρα.



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ:2m:27s

22 σχόλια:

  1. μια χαρά σας φέρονται οπως και εσείς....του παπα την κορη να δουμε θα σας την ξαναβάλει καθαρίστρια; ;;;;;να κάνει την προίκα της φτωχεια και με δεκα παιδια να θρεψει....εχεται και μουτρα να μιλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταζομαι οτι εισαι και εσυ κοριτσι που.θελεις να κανεις την.προικα.σου.ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο την προικα μου ολο το σοι μου θα προικισω εχω και 10 παιδια να ταισω

      Διαγραφή
  3. Τώρα με καινούργιο αντιδήμαρχο ότι θέλετε θα σας κάνει. Μέχρι κ παιδιά αν θέλετε. Όλα υα τα λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοπέλα χωρίς προίκα εσύ πες του να σου κάνει λιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά είναι η προεδροι κοινοτήτων να έχουν τελειώσει τουλάχιστον το δημοτικό σχολείο για να μπορούν να καταλαβαινουνε τα ελληνικά που τους μιλάει ο Δήμαρχος και κάθε Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντιδηρχος απο θηριοπετρα δεν θα υπαρξει....χα χα χα.....ουτε προεδρος δημοτικου συμβουλιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά είναι οι πρόεδροι κοινοτήτων να μην ασχολούνται με σκουπίδια σαν και σένα 7.17.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκετοί προεδροι είστε αγραμματοι τενεκεδες, γιατί δε το παραδεχεσαι ειδικά εσύ. Το ξέρει όλοι η Αλμωπια, και το συζητάνε όλοι.

      Διαγραφή
    2. Εχουμε χορτασει μορφωση βλεπουμε και τα 300 τομαρια της βουλης ποσο καλα μας εξουσιαζουν μορφωμενοι ειναι ευφράδεια λογου εχουν μας πηδα.....Φιλε 7.17 για μενα το σημαντικοτερο ειναι να γνωρίζει ο εκαστοτε προεδρος τα προβληματα του τοπου του και να δινει λυσεις το αν α εχει τελειωσει νηπιαγωγειο η πανεπιστημιο μου ειναι παντελως αδιαφορο.απο λογια χορτάσαμε πραξεις θελουμε.

      Διαγραφή
    3. 6.43 ασε καλυτερα την επιλογη του προεδρου να την κανουν οι κατοικοι.η προσπαθεια ,ο αγωνας και το αποτελεσμα μετρανε.οχι οι γραμματικες γνωσεις. Αν κρινω απο την ορθογραφια σου και συ δεν πας παρακατω δε σημαινει ομως οτι εισαι αχρηστος? Για σκεψου λιγακι?

      Διαγραφή
  8. με τα γραφομενα του ο 7.17 αποδυκνυει οτι ο ιδιος εχει τελειωσει τουλαχιστον πανεπιστημιο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καινούργια παιδική χαρά ελάτε
    Θηριοπετρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΙΑΡΟΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΛΗΣΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ . ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6.43 που να δεις για σένα τι λένε κούκλα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε 2 Σεπτεμβρίου 6:43 πρέπει να έχεις δίκαιο, αυτοί οι αρκετοί πρόεδροι που διαμαρτύρονται είναι αγράμματοι τενεκέδες ενώ οι άλλοι από τους αρκετούς που είναι κολλητοί του δημάρχου είναι διαβασμένοι και σπουδαγμένοι και το παραδέχονται και το ξέρει όλη η Αλμωπία ,μόνο εσύ που δεν το ξέρης διότι δεν θα είσαι από την Αλμωπία και θα είσαι από άλλον πλανήτη, Βρέ ούστ κοματοκοπρόσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πραγματικά ρε παιδιά δεν έχω δει τα τελευταία δέκα χρόνια ένα πρόεδρο κοινότητας να σηκωθεί στο δημοτικό συμβούλιο και να παρουσιάσει τα προβλήματα τού χωριού του σε ένα όμορφο δημοκρατικό διάλογο. Κάτι αγραμματοι ντεμέκ τσαμπουκαδες που πετάγονται και λένε βλακειες και χρησιμοποιούν λέξεις ακαταλληλες για το περιβάλλον του δημοτικού συμβουλίου, αυτούς πρέπει να τούς απομονωσει ο λαός,αλλά και ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος δεν πρέπει να βάζει στο ψηφοδελτιο του αυτού του επιπέδου ανθρώπους. Προσοχή λοιπόν Δήμαρχοι και υποψήφιοι Δήμαρχοι στους τενεκέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για πες με αποδηξεις ομως οχι με την φαντασία σου να πλαθεις ιστορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έρχεται η ώρα που θα πάρουν την
    εξουσία οι τενεκέδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. στη θηριοπετρα παλατια να κανεις θα σε πηδανε, δεν αξιζει ν ασχοληθεις μ αυτο το χωριο, οι ποιο αχαριστοι της Αλμωπιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)