Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ ΜΠΙΝΟΥ ΣΕ ΤΖΑΚΡΗ

 




Τον εμπνέει ‘η τον …καταρρέει η θάλασσα;

Τουλάχιστον «πανηλίθιους» θεωρεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας τους πολίτες της περιοχής. Δίνει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε πολίτες μειωμένης νοημοσύνης.

Αντί να απολογηθεί μαζί με την ανεκδιηήγητη, προς το παρόν βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη , για την μη χρηματοδότηση του Δήμου Αλμωπίας ως ορεινού, επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου . Με δημοσίευσή του  ¨λιβανίζει ¨ « την βουλευτίνα επειδή λέει ενεργήθηκε για να βγάλει 50 χιλ ευρώ για ύδρευση στην Νότια. Μάλιστα παραθέτει και το εισερχόμενο έγγραφο , σε μικρογραφία . Όταν το μεγεθύνει κανείς , βλέπει την πολιτική απάτη. Πουθενά δεν προκύπτει συμβολή της βουλευτίνας σε κάτι τέτοιο. Συγχαρητήρια «θαυματοποιέ» δήμαρχε της Αλμωπίας. Οι υπήκοοι ( όπως νομίζεις) δεν σε χαιρετούν . Σε αποχαιρετούν μαζί με την ανεκδιήγητη της οποίας έχεις απομείνει το στερνό αποκούμπι της περιοχής 

 
ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ

Γόνιμη , ουσιαστική και άμεση η παρέμβαση 


 
της κ. Τζάκρη Θεοδώρας στο αίτημά μας για χρηματοδότηση της ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ με 50.000 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην ύδρευση της Νότιας λόγω αυξημένων ποσοτήτων αρσενικού.Η συνεργασία απέφερε καρπούς στις 8 - 8 -2017 , μετά το από 21 -7 -2017 αίτημά μας.Έτσι και μετά τη χρηματοδότηση και της ύδρευσης της Αριδαίας από τη Σωσάνδρα με την παρέμβαση της αν. Αντιπεριφερειάρχη κ. Αηδονά λύνουμε προβλήματα ουσιαστικά στην ύδρευση. Το επόμενο βήμα η αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης στην τοπική κοινότητα Γαρεφείου.






4 σχόλια:

  1. Το αντηλιακό βρε παιδιά, πού είναι π' ανάθεμά το το αντηλιακό;
    Ας του το δώσει κάποιος να την ...πασαλείψει καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδη αυτοι οι δυο ειναι αυτοκολητοι γεναται το ερωτημα η Τσακρη στη ΝΔ . ο Μπινος στο ΣΥΡΙΖΑ ή και οι δυο στο ΠΑΣΟΚ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα αρχ...α μου θα παρει.αλληλοδουλευονται.οσο θα παρη ο μπινος απο την τζακρη,αλλο τοσο θα παρη η τζακρη απο τον μπινο.ο σηφακης το ενοιωσε,θα το νοιωσει και αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καινούργια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)