Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ: Επίθεση σε όλα τα μέτωπα




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΣΤΗΝ Θ. ΤΖΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ





Επίθεση σε όλα τα μέτωπα κατά των επικριτών   του , εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος.Χαρακτήρισε ως χαμηλού επιπέδου , όσα του αποδίδουν για την προσωπική του ζωή  (γυμναστήρια κλπ) .
«Δεν θα τους ρωτήσω πότε θα κάνω γυμναστική . Ούτε  και θα τους πάρω

διατοφολόγους. »
Όταν ρωτήθηκε μέσα στην οχλαγωγία πότε πηγαίνει στο δημαρχείο , δεν απάντησε , γιατί προφανώς δεν άκουσε.
Από τους εναπομείναντες συμβούλους του , μόνο ο Χρήστος Γεωργίου βγήκε δημόσια να τον υπερασπιστεί. Όταν ο Χρήστος Χουρσόγλου κατηγόρησε τον Δ. Μπίνο ότι είναι ο χειρότερος δήμαρχος , ο Χ. Γεωργίου έβαλε τις φωνές κατηγορώντας τον Χ. Χουρσόγλου ότι είναι ο χειρότερος δημοτικός σύμβουλος.  Φυσικά ακολούθησε κομφούζιο και  ο Σίμος Σωτηριάδης ακολούθησε την πεπατημένη . Διέκοψε δηλαδή την συνεδρίαση μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Ο Δήμαρχος στην ενημέρωση που έκανε , υπερασπίστηκε  όλων επιλογών του και αναφέρθηκε στις συναντήσεις που είχε κατά την διάρκεια του μήνα .
Τόσο ο ίδιος όσο και συνεργάτες  του ύμνησαν την Θ. Τζάκρη για την συμβολή της στη εξασφάλιση 50 χιλ. ευρώ για ύδρευση. Δεν έκαναν κουβέντα όμως  για την στάση της στην έκτακτη επιχορήγηση που κόπηκε από τον Δήμο Αλμωπίας αναίτια. Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος ς δέχτηκε σκληρή κριτική, ενώ δεν υπήρξε ως τώρα καμιά αντίδραση. Μόνο την μέρα της συνεδρίασης παρουσιάστηκε σχέδιο ψηφίσματος διαμαρτυρίας . ο Χ. Χουσρσόγλου  επισήμανε στον Δήμαρχο ότι έπρεπε την επομένη κιόλας μέρα να μεταβεί στην ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΊ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ. Δεν το έκανε όμως γιατί έχει συνηθίσει μόνο σε ταξίδια αναψυχής και φωτογραφίσεις. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη παρατεταμένη ανομβρία και τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισε με επιτυχία ο Δήμος όπως υποστήριξε.
Αναφερόμενος στις συχνές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος έκανε γνωστό ότι απεστάλη σχετική επιστολή διαμαρτυρίας στη ΔΕΔΔΗΕ.
Τα έργα στον ΧΥΤΑ συνεχίζονται πλέον κανονικά αφού ξεπεράστηκαν τα προβλήματα και έγινε η πληρωμή του εργολάβου.
Συνεχάρη τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ –ΤΕΙ και ευχήθηκε καλή συνέχεια. Αναφέρθηκε ακόμα στις πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που έκαναν οι διάφοροι σύλλογοι στη περιοχή.
Σε ερώτηση του Γιάννη Ουργαντάζόγλου αν κατέβασε το πορτραίτο της σκοπιανής ηρωίδας στο γραφείο του απάντησε  «Δε θα σε πάρω διακοσμητή , ούτε και θα σε ρωτήσω  τι θα αναρτώ στο γραφείο μου »

8 σχόλια:

  1. Καινούργια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα αυτή η καινούργια παιδική χαρά τι περιμενουν?

      Διαγραφή
    2. Α..παει αυτο ξεχαστηκε με τον επομενο δημαρχο ξανα απο την αρχη.ξερετε εσεις.

      Διαγραφή
  2. "το πουκάμισο το θαλασσί, μια φορούσα εγώ και μια εσύ..." Α, ρε Νταλάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια παιδική χαρά στην λαγκαδιά να γίνουν χαρούμενα τα παιδάκια της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ ΘΈΑΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος ασχολείται μαζί του τη παπαριες λέει ο άνθρωπος αυτός ολους τους σφάζει ολους τους μαχαιρώνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sinexizis na xeftilizesai mazepste ton epitelous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)