Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Διαπιστευτήρια Μπίνου σε Τουφεγγόπουλο



Δημόσια  "αθωωτική" εμφάνιση  του Δημάρχου Αλμωπίας  με τον Σταύρο Τουφεγγόπουλο


ΕΠΛΕΞΕ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ  ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
 ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΧΡΕΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Λίγες  μόλις μέρες  μετά  τους  περί διαφάνειας  ύμνους  και την απαίτηση των χρημάτων από όσους αποδεδειγμένα ζημίωσαν τον Δήμο, Ο Δήμαρχος έπλεξε το εγκώμιο, του υπ΄αριθ. 1 πρώην Δημάρχου που αποδεδειγμένα ζημίωσε τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου, φορτώνοντας με δυσβάσταχτα χρέη  τον διάδοχο Δήμο Αλμωπίας. Ούτε το μικρό του δαχτυλάκι για να διεκδικήσει όπως είχε υποχρέωση  τα χρήματα, αυτός προτιμούσε να χρησιμοποιεί τις παρασπονδίες στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου (και Αλμωπίας) κατά το δοκούν και σύμφωνα με το πρόσκαιρο πολιτικό του συμφέρον .
Μετά την μηνυτήρια αναφορά του Παράσχου Τσάνταλη για κωλυσιεργία και κουκουλώματα πήρε φωτιά. Προσπαθεί με διάφορα τερτίπια να κάνει το ίδιο συμμέτοχους στην κωλυσιεργία και τους δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης . Έτσι άρχισε τα διάφορα τεχνάσματα. Πρώτα με φαινομενικά αφελείς ερωτήσεςι προς διάφορες υπηρεσίες. Στη πρόσφατη συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας έκανε γνωστό ότι θα καλέσει τους επικεφαλείς των συνδυασμών για να τους ενημερώσει και να συναποφασίσουν τι θα πράξουν. Για μια υπόθεση που θα έπρεπε να είχε ήδη κινήσει τις διαδικασίες.
Εκείνο όμως που θέλει εμμέσως πλην σαφώς να διαμηνύσει είναι ότι λίγο τον ενδιαφέρουν τα συμφέροντα του Δήμου. Τώρα που ο χρόνος πέρασε και έρχονται ξανά εκλογές, περί άλλων τυρβάζει.
Είναι χαρακτηριστική η στάση του προς τον Σταύρο Τουφεγγόπουλο. Μελετημένα και προσχεδιασμένα στο πανηγύρι  της Κωνσταντίας κάθησε με τον πρώην Δήμαρχο του οποίου το εγκώμιο έπλεξε στον χαιρετισμό του λέγοντας. «Υλοποιούμε έργα στην Κωνσταντία  της τάξης των 10 χιλ. ευρώ χάρη σε μελέτες του…. Σταύρου   Τουφεγγόπουλου"
Ξέχασε ξαφνικά  Ως δια μαγείας τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ  που ζημίωσε το Δήμο με απ ευθείας  αναθέσεις και πληρωμές έργων που δεν έγιναν, όπως αποδείχτηκε στα δικαστήρια.
 Κατά τα άλλα δηλώνε δημόσια ότι θα προστατεύσει τα συμφέροντα του Δήμου
Μπιτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 σχόλια:

  1. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καινούργια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κανει για να εχει την υποστηριξη του τουφεγγ.θα χασει ομως ολυς τους αλλους που δεν γουσταρουν λαμογιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ; ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 7η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ή ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πλέον φανερό ότι ο δήμαρχος,από την στιγμή που έχασε την δεδηλωμενη στο Δημοτικό Συμβούλιο κινείται "μεταξύ σφύρας και άκμονος".Αναζητεί νέες συμμαχίες,αλλά η αναξιοπιστία και η ανεπάρκειά του είναι τόσο εμφανής,που δεν μπορεί να ξεφύγει από την αθλιότητα του παρελθοντος: Τουφεγγόπουλος λοιπόν,όπως λέμε Παπαγεωργόπουλος,Τσοχατζόπουλος κτλ.
    Έχει μπόλικους βόθρους για να βουτήξει ο Κος Μπίνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για έργο 10.000 ευρώ ακούω!!! Και μάλιστα η μελετη(!!!),έγινε επί δημαρχείας του υπόδικου!!! Καλό το "πλυντήριο" που του προσφέρεις ρε Μπίνο αλλά ο Τουφε την εποχή της παντοδυναμίας του,τα 10.000 τα είχε για στραγάλια. Γιατί δεν το έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα καταγεγραμμένα γεγονότα είναι:
    Ο άνθρωπος έχει καταδικαστεί και είναι υπό δικαστική διερεύνιση για κακούργημα.
    Βοά η τοπική κοινωνία για τα όργια που έκανε την περίοδο της δημαρχεία του.
    Ο τωρινός δήμος φορτώθηκε τις οικονομικές του ατασθαλίες.
    Οι άνθρωποι που ήταν μαζί του σέρνονται στα δικαστήρια.
    Οι κινήσεις της σημερινής Δημοτικής αρχής,απέναντι σ΄αυτήν την εικόνα είναι:
    -Πέπλο σιωπής την πρώτη περίοδο(με επιχειρήμα την δικαστική διαδικασία).
    -Προσπάθεια υποβάθμισης των ευθυνών του Κου Τουφεγγόπουλου,αργότερα.
    -Πρακτικές που έδειχαν ότι δεν υπάρχει διάθεση διεκδίκησης των καταλογισθέντων ποσών από τα δικαστήρια(θα μείνει στην ιστορία η αλητεία της "αδικοφανούς προσφυγής")
    -Και έρχονται οι πρόσφατες δηλώσεις και η κοινή εμφάνιση για να πιστοποιηθεί αυτό που όλοι είχαν στο μυαλό τους: ότι τόσα χρόνια ο Κος Μπίνος "έκανε τα σταβά μάτια" και ότι περνούσε από το χέρι του για να στηρίξει τον πολιτικό του φίλο.
    Καμιά αυταπάτη λοιπόν για τις προθέσεις του Κου Μπίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)