Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Τα «τσαλιμάκια» του Λεβέντη – Θα περιμένει 30 μέρες για την παραίτηση

Δεν θα είναι τελικά η Δευτέρα η μέρα που ο Βασίλης Λεβέντης θα παραιτηθεί από βουλευτής, και όπως φαίνεται ούτε καμία άλλη, αφού το «τη Δευτέρα προχωράω σε αποφάσεις» έγινε «θα περιμένω 30 μέρες» και μάλλον θα γίνει «τελικά δεν παραιτούμαι».


Η «περιπέτεια» γύρω από την προαναγγελθείσα παραίτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπογράψει την επικύρωση του νομοσχεδίου σχετικά με την ταυτότητα φύλου που ψήφισε το Κοινοβούλιο, συνεχίζεται με νέα παράταση.
Η ειλημμένη απόφαση που ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, έγινε «Περιμένω την απάντηση του ΠτΔ, ο οποίος έχει προθεσμία 30 ημερών. Δεν είναι η Δευτέρα η τελική ημέρα που θα ληφθεί η απόφασή μου», όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον realfm.
«Δεν ανακοίνωσα ακόμη την παραίτησή μου», είπε ο Λεβέντης. «Θα συσκεφτώ στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα περιμένω την απόφαση του ΠτΔ», ξεκαθάρισε.
«Αν δεν αναπέμψει το νόμο για την αλλαγή φύλου, όλα είναι ανοιχτά για μένα. Το πιο πιθανό και αυτό που αισθάνομαι στην ψυχή μου είναι ότι δεν μπορώ να μπαίνω σε ένα κοινοβούλιο το οποίο αισθάνομαι πλέον εχθρικό», διευκρίνισε ο κ. Λεβέντης.
Πηγή: altsantiri.gr

1 σχόλιο:

(3)