Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Το γενικό πρόσταγμα ο στρατηγός Μπαχοβίτης στους Προμάχους






Ο στρατηγός άνεμος των Προμάχων , ο γνωστός Μπαχοβίτης , μαζί με την βροχή είχαν το γενικό πρόσταγμα στους Προμάχους το Σάββατο μέρα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ.
Όχι είπαν και οι Προμαχιώτες στα τερτίπια του καιρού      και  γιόρτασαν την επέτειο.

Τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον εφημέριο πατέρα Γεώργιο και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους φορείς, στο Ηρώον του ιστορικού οικισμού.
Στις εκδηλώσεις παρέστησαν οι Δημοτικοί σύμβουλοι,
Δημήτρης Βέσκος
  και Χρήστος Μπάτσης,
η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαρία Γιουρούκη ,
 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και δεκάδες κάτοικοι και επισκέπτες.
Ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση, η οποία παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, είχε παλμό και πολύ πάθος από όλους όσους συμμετείχαν, αδιαφορώντας για την βροχή που τους μούσκευε και τον παγωμένο αέρα.
Την παράσταση και τα χειροκροτήματα έκλεψαν τα ηρωικά, με όλη την σημασία της λέξης, παιδάκια του πολύπαθου Νηπιαγωγείου, τα οποία με απαράμιλλο πάθος και ορμή, παρέλασαν, συνοδευόμενα από τις μητέρες τους, μιας και κάποιοι «παιδαγωγοί» προτίμησαν τη ζεστασιά του ρεπό τους από την «αγγαρεία» της παρέλασης.
Με πληροφορίες και φωτογραφίες από τα ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ




















































1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΑΦΡΗ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ.....ΕΝΕΙΑΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ.......ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)