Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ψάχνουν διευθύνοντα σύμβουλο για τα Λουτρά;





ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ  «ΣΚΛΗΡΟΣ  ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ»


Μετά την ξαφνική παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , ο δήμαρχος αναζητά λύση. Επισήμως αφήνει να εννοηθεί ότι αναλαμβάνει ο Γιάννης Μπίνας που είναι μέλος και του Δ.Σ. .
Ισχυροί παράγοντες όμως της Ν.Δ. φέρονται να έχουν θέσει «βέτο» για την θέση αυτή να χρησιμοποιηθεί αυστηρά μέλος του κόμματος. Ένα από τα μέλη του Δ.Σ. πληρεί τις προϋποθέσεις, έχει όμως προσωπικό κώλυμα επειδή έχει ενταχθεί σε επιδοτούμενο πρόγραμμα . Έτσι δεν αποκλείεται να αναζητηθεί το κατάλληλο πρόσωπο. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι κάθε άλλο παρά τυχαία είναι  η ανακοίνωση από τον Δ. Μπίνο που αναφέρει:

«Από τη Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε. καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πτυχιούχοι ΠΕ Οικονομικού και ΠΕ Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων να καταθέσουν σχετική αίτηση (συνοδευόμενη από βιογραφικό) στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης, για την παροχή υπηρεσιών εξωτερικού συνεργάτη με σύμβαση μη εξαρτημένης εργασίας, με τα παραπάνω αντικείμενα ειδίκευσης. Υποβολή αιτήσεων από Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 έως και Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μπίνος Δημήτριος
Δήμαρχος Αλμωπίας

2 σχόλια:

  1. θα βαλει σαν το γενικο γραμματεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΥΜΠΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΣΚΛΗΡΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)