Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Λείπει ο «αγαπημένος» του δημάρχου

Πρωτοφανής η ενέργεια του δημάρχου να αφήνει  τον Σταυράκη τον αγαπημένο του "φωτογράφο" να χρησιμοποιεί αυτοκίνητα  του δήμου Αλμωπίας  για ιδιωτικές του δουλειές ή να οδηγεί  συνοδεία του δημάρχου ή αντιδημάρχων κατά σαφή παράβαση του νόμου. Πολλοί αφήνουν αιχμές και κατά του δημάρχου ότι χρησιμοποιεί αυτοκίνητα του δήμου για προσωπικές του υποθέσεις , παράξενες ώρες του εικοσιτετραώρου.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΟΣΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
«ΚΟΤΤΕΣ "    ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ .
ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΗ  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΛΟΥΣ

Την κατάσταση με τα ονόματα των δικαιούχων που επιτρέπεται να οδηγούν τα υπηρεσιακά οχήματα του Δήμου Αλμωπίας,  πήρε  τελικά ύστερα από αίτημά του ο Δημοτικός Σύμβουλος Την κατάσταση με τα ονόματα των δικαιούχων που επιτρέπεται να οδηγούν τα υπηρεσιακά οχήματα του Δήμου Αλμωπίας, έλαβε τελικά ύστερα από αίτημά του ο Δημοτικός Σύμβουλος  Δημήτρης Ασβεστόπουλος.  
Όπως ανέφερε και  ο ίδιος, στα ονόματα που περιλαμβάνονται στην κατάσταση, δεν υπάρχει του συγκεκριμένου ατόμου  «σκια» του δημάρχου , αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος, που  διαπιστώθηκε  αμέτρητες φορές να οδηγεί υπηρεσιακά οχήματα του δήμου, άλλοτε με επιβαίνοντα τον Δήμαρχο κλπ Αντιδημάρχους και άλλοτε κατά μόνας!! εξυπηρετώντας ιδιοτελής σκοπούς. Απηύθυνε   δε σύσταση προς τον Δήμαρχο να μην επαναληφθεί το γεγονός.

Στο ίδιο θέμα επίσης αναφέρθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας  Νικολαίδης, κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με τον Δημήτρη Ασβεστόπουλο, αναφέροντας μάλιστα και μία προσωπική του μαρτυρία για το ίδιο θέμα.

15 σχόλια:

  1. Έχει δικαίωμα να οδηγούν οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι τα υπηρεσιακά οχήματα,ενώ οι μηχανικοί ας πούμε δεν μπορούν να πάρουν ένα όχημα να πάνε να επιθεωρήσουν ένα έργο οπότε θέλουν; Γιατί; Γιατί το χρησιμοποιεί ο δημοσιογράφος του πολιτικού συστήματος. Ένα παράδειγμα λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΟΔΙΓΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ο Σταυρος και μαγκιά του, οποιος δεν γουστάρει καντε του μύνηση, αντε κλάνες ολοι σας.

      Διαγραφή
    2. Ενταξει φιλε 08:56 καταλαβαμε οτι ο ‘μικρος σταυρακης’ ειναι φιλος σου.. εσυ με ολα αυτα που συμβαινουν συην αριδαια και βραζει ο κοσμος καθεσε και λες μαγκια του;; Πιστευεις οτι ειναι ωρες για μαγκιες; Ο μικρος σταυρακης σε λιγο καιρο δεν θα ξερει που να κρυφτει με τις μαλακιες που κανει και λεει στο site του το οποιο μονο αντικειμενικο δεν ειναι εχει γινει η εφημεριδα του δημαρχου σας σε λιγο καιρο ολοι αυτοι θα ειναι φευγατοι ακομα και εσυ...

      Διαγραφή
    3. εχεις δικαιο φιλε 9.32, χθες που βγηκα στην αριδαια ολος ο λαος γεροι γυναικες παιδια ολοι εβραζαν ολοι με αλλο θεμα δεν ειχαν εκτος του δημαρχου, πανο πορειες συνθηματα της ποτανας σου λεω, και λεγαν πως θα σβεισει ο Σταυρακης, στεναχωρια να δεις....ου να μου χαθητε ρεμαλια ολοι σας.

      Διαγραφή
    4. Εισαι ο κλασικος τυπας του ‘ελα μωρε ενταξει’ και τι εγινε τωρα με αλλα θεμα δεν εχουν ασχοληθουν οι μαλακες που κοιτανε ποιος οδηγει τα οχηματα του δημου εχοντας δικαιωμα η απλα εισαι καποιος υπατακτικος του δημαρχου που σε εχει βολεμενο καπου προσωρινα..δεν πειραζει φιλε αν καταλαβες το ‘βραζει ο κοσμο’ ετσι οπως το διατυπωσες στο σχολιο σου τοτε εισαι αρκετα «μικρος».. Χρονια Πολλα..

      Διαγραφή
  3. ΣΑΜΑΝΤΗ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ. ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΗ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΙΞΕΙ ΚΑΝΑ ΠΟΔΙ .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΜΑΝΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΜΟΝΟΣ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποια αντιπολίτευση μας μιλάς Σαμάνδη ? όλοι τους είναι για φρού - φρού και αρώματα, με αυτά που γίνονται θα έπρεπε να τον είχαν ξεσχίση…..κότες κοινώς κοσάρες λένε οι δικοί μας οι πόντιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜ.Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και σε λιγο κι αλλος Πετρακι γυρναει, μηνε με τον Μπετσκο εσυ χα..χα..χα..και θα τον φερει ο Σταυρακης με το αμαξι του δημαρχου και δεν πατε να γαυγιζετε εσεις σας εχει γραμμενους ο μικρος.

      Διαγραφή
  6. to vraki tou dimarxou an kai xesmenos ton vlepo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τον δούμε κ αυτόν οταν δε θα είναι Δήμαρχος ο Μπινος,ποιον θα γλείφει.....μπλιαχ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο "διορισμένος φωτογράφος" του δημάρχου πληρώνεται από κάπου η απλά κατασπαταλά τις βενζίνες του δήμου?? είναι υποχρεωμένος από κάποιον να ακολουθεί τον δήμαρχος όπου παρευρίσκεται? και αν ναι τα έξοδα του από ποιον πληρώνονται? είναι ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν δημόσια από τον δήμαρχο και όχι ο κ.Βαφειαδης να μην ανεβάζει σχόλια τα οποία δεν επιθυμεί ο ίδιος και δεν είναι προς όφελος του δημάρχου...τέλος όλα αυτά έπρεπε να έχουν ερωτηθεί από την αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι δεδομενο πλεον πως ο δάμαρχος έχει αρχισει τις κωλοτουμπες και το γλυψημο αφου καταλαβε πως είναι λιγα τα ψωμια του στον δήμο.. αρχίζει λοιπόν σιγά σιγά να τάζει θέσεις αντιδημάρχων σε δημοτικούς συμβούλους που δεν είχαν και την καλύτερη των σχέσεων στην αρχή..και ο Χουρσογλου θα κάνει κωλοτούμπα και πολλοί πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων έκαναν εδώ και πολύ καιρό τούμπες καθώς στις αρχες έκαναν αρκετά παράπονα για τον δήμαρχο καθώς για να τους στείλει μηχάνημα έργου ζητούσε ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον πρόεδρο του χωριού και ξαφνικά μετά από λίγο καιρό ο πρόεδρος ανέβαζε φωτο μαζί με τον δήμαρχο αγκαλιά και φιλιά... ξύπνα Μπινο όσο είναι νωρίς και σοβαρέψου έκανες αρκετά πράγματα στην Αριδαια και κατέστρεψες αρκετά πράγματα στην Αριδαία βάλε δίπλα σου άτομα άξια.. ασχολήσου με ολο τον δήμο Αλμωπίας όχι μόνο με τα Λουτρά, Αλμωπία είναι και η Θηριόπετρα η Φούστανη η Ιδα σε αυτά τα χωριά δεν έχει να κάνεις κανενα εργο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο μονος που θα γυριζε ηταν ο Χουρσογλου.ο χαραχτηρας του καθενος εχει δωσει δειγματα.προσωπικο συμφερον και μονο.οσο για τις τουμπες των προεδρων καλως τις κανουν απο τη στιγμη που τα χωρια τους αντιμετωπιζουν την αδιαφορια του δημαρχου.το yes men τελειωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)