Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Παίζουν με τον πόνο εργαζόμενων στα Λουτρά Πόζαρ





Δεν έχουν τον Θεό τους  Μπίνος και πληρωμένοι  κονδυλοφόροι



Στο ρυθμό του Μπίνου χορεύουν όπως φαίνεται και οι πληρωμένοι καλαμαράδες. Αλλιώς δεν εξηγείται η στάση τους να παραποιούν τόσο την αλήθεια και να προσπαθούν να εμφανίσουν  ΤΟ ΆΣΠΡΟ –ΜΑΎΡΟ  στο θέμα με τους απλήρωτους εργαζόμενους στην καθαριότητα στην  επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ.  Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι μάλιστα ξεπερνάν και τον πρόεδρο της επιχείρησης  και δήμαρχο Αλμωπίας. Ούτε λίγο, ούτε πολύ εμφανίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ υπεύθυνη για την μη πληρωμή τους.  Υπεύθυνος είναι μόνο ο δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης που φρόντισε πολύ «έξυπνα» να παίξει με τους εργαζόμενους. Αυτός ΚΑΙ ΜΌΝΟ αυτός  είναι υπεύθυνος για την μη πληρωμή τους. Προφανώς όμως  οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και ο δήμαρχος να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα , διότι παίρνουν πολλαπλάσια και σίγουρα ζεστά λεφτουδάκια  μήνας μπαίνει , μήνας βγαίνει  και να μην έχουν ιδιαίτερο ζόρι επιβίωσης. Ο Δήμαρχος , αφού  τους ¨εγκλώβισε»» έκλαψε υποκριτικά   δημόσια μέσω επιστολής .
Οι εργαζόμενοι σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται για προσφυγές στη δικαιοσύνη. Μάλιστα αρκετοί φέρονται διατεθειμένοι να καταγγείλουν τον Δ. Μπίνο , ως τον μοναδικό υπεύθυνο που μεθόδευσε την ταλαιπωρία και  την περιπέτεια τους προκειμένου να βάλλει  εκεί  προσωπικούς του ψηφοφόρους .

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΔΟΥΜΕΜΑ ΤΟΥΣ ΡΊΧΝΕΙ. ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΤΑ ΘΕΛΗ Ο ΠΙΣΙΝΌΣ ΤΟΥΣ,ΤΙ ΧΑΖΑ ΑΔΤΑΣΤΟΥΣ ΚΡΊΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙΥΣ ΡΩΤΑΣ ΣΥΤΟΥΣς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι τα λουτρά στο προσκήνιο με αρνητικό πρόσημο χάριν του Ίτρε - Μίτρε.
    Είναι λάτρης φαίνεται της αρνητικής διαφήμισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)