Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΕΚΡΕΣ ΣΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΥΖΩΝΩΝ















 

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ  ΜΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑ


Δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα αμφότερα να ανατραπούν. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 14.15.

Τρεις γυναίκες.58, 63 και 67 ετών από τη Αριδαία έχασαν τη ζωή τους, και άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε στις 14.15 στο 520ο Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων στο ύψος του οικισμού Άσπρος, στο Κιλκίς.

Πρόκειται  για την  Ζωή  Ιωαννίδου χήρα Μίμη Ιωαννίδη, Λίνα Μιχαηλίδη  συζ, Μίμη Μιχαηλίδη που παλαιότερα διατηρούσαν καθαριστήριο  και Μαρί Λιούγκα   η οποία με τον σύζυγό της  Άγγελο Παπαδόπουλο), διατηρούσε βενζινάδικο στη στροφή Βορεινού. Η τραυματίας είναι  νύφη  της  Ζωής  Ιωαννίδη



Ειδικότερα, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα αμφότερα να ανατραπούν και να τραυματιστούν θανάσιμα τρία άτομα.






Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, από τις οποίες μόνο η μία σώθηκε, και στο άλλο ένας ιερέας και δυο μοναχές.Σύμφωνα με τον ΑΝΤΕΝΑ , υπέψε στα τραύματ'α της και μια από τις καλογριές.






Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, με έξι οχήματα και 14 άτομα, προκειμένου να απεγκλωβίσει τα άτομα από τα ΙΧ.






Και οι τέσσερις διασωθέντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.






Η κυκλοφορία στο σημείοδιακόπηκε προσωρινα και γινότανε

μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Ευζώνων.







Οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται.


 Η ανακοίνωση της αστυνομίας
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ (26-3-2018) ΚΑΙ ΩΡΑ 14.15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 520 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΘΕ, ΥΨΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΣΠΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΩΠΙΚΑ 2 ΙΧΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ 3 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ 2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ 1 ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΧΗΜΑ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ 2 ΟΧΗΜΑΤΑ Π.Υ. ΓΙΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ. Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ  ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΥΖΩΝΩΝ. ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ.






















1 σχόλιο:

(3)