Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΓΙΑΤΙ …ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ





Δεν κρατιούνται τα τσιράκια του συστήματος. 
Υποτιμούν την απλή νοημοσύνη
Τους ενοχλεί ο Σηφάκης που ξεσηκώνει τους αγρότες να  οργανωθούν . 
Εντολή να τον σβήσουν από τον
 βουλευτικό χάρτη;


Το είδαμε και αυτό. Βολεμένοι του συστήματος ,( κάποιοι  αργόσχολοι δημόσιοι υπάλληλοι) εισοδηματίες του δημοσίου, αφού έστιψαν το μυαλό τους βρήκαν τελικά ότι φταίει ο Σηφάκης που  αγρότες κόβουν τις ροδακινιές. Είναι ολοφάνερο ,ότι οι εκμεταλλευτές των αγροτών δεν ανέχονται τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη , που  παροτρύνει  τους αγρότες  να εκμεταλλευτούν τα νομοθετικά εργαλεία που συνοδεύονται με γενναίες χρηματοδοτήσεις και να κάνουν οργανώσεις.
Πότε πρόλαβε ο Σηφάκης και απογοήτευσε τους αγρότες . Μέσα σε δύο χρόνια που είναι βουλευτής ;
Πληρωμένοι ποικιλοτρόπως κονδυλοφόροι , σεβαστείτε τουλάχιστον τον αγώνα ,την αγωνία και τον ιδρώτα των αγροτών . Κάποιοι άλλοι δηλαδή που είναι στο κουρμπέτι χρόνια δεν έχουν καμιά ευθύνη; Όταν χρόνο με τον χρόνο διέλυαν τις συνεταιριστικές οργανώσεις όλοι κάνανε την παλαβή.
Αφήστε την οποιαδήποτε μαρμίτα  και σταθείτε στους αγρότες  Θάρθει  η ώρα όλα να ειπωθούν με το όνομά τους. Και κοιτάξτε μήπως κάποια στιγμή οι αγρότες πάρουν τα αλυσοπρίονα και αρχίσουν να κυνηγάν εσάς  τους παπαρολόγους με σανό που νομίζετε ότι μπορεί να τους ταίσετε. .  Λίγος σεβασμός από τους βολεμένους προς τους καθημερινούς μαχητές της ζωής δεν βλάπτει

ΤΟ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ οι ροδακινοπαραγωγοί από τη συνεχή κοροϊδία και τον εμπαιγμό τόσο του Υπ.Αγροτικής πολιτικής κ. Αποστόλου όσο και από τον βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη, ο οποίος κάθε τόσο και λιγάκι εκδίδει δελτία τύπου εδώ και ένα χρόνο ότι  θα λυθούν με τρόπο θαυματουργικό όλα τα προβλήματα των αγροτών της Πέλλας και δη των ροδακινοπαραγωγών που ακόμη περιμένουν τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ προηγούμενων ετών από βεβαιωμένες πληρωμές!!!

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ! 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΠΕΛΛΑΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ.




 Σ.Σ. Μπράβο. Αντί να ζητάτε να πληρωθεί σωστά ο αγώνας των αγροτών τους προτρέπετε να  κόψουν τα δέντρα. Φυσικά  εσείς έχετε την σιγουριά του μηνιάτικου . Δουλεύετε παράλληλα και ροδακινα , αφού αντέχει το βαλάντιο σας και χαλάτε και την πιάτσα. Βγάζετε και γλώσσα.  Βρε , άντε ούστ!

5 σχόλια:

  1. σηφακη εσυ υποτιμάς την νοημοσυνη μας ποσα εχεις πει για την αποζημίωση μας απο τις βροχωπτωσεις; για κατι το αυτονοητο, το προβλεπει ο κανονισμος, και προσπαθειτε να μας το παροσιασετε ως ρουσφετι αυτο που δικαιουμαστε. και απο οτι ακουμε θα μας δώσετε 40 ευρω το στρεμα , σταχτι στα ματια ...ποσα εχεις πει για το εμπαργκο και αυτο στις καλενδες...για τα μεροκαματα των Αλβανών το ξεχασες και αυτο; ειμαι επιλαχων νεος αγροτης και ακομη περιμενω. εχω υποβαλει σχεδιο και απο παράταση σε παραταση (3) ουτε ταλεφτα της ευρωπης που σας παρεδωσαν οι αλλοι δεν μπορειτε να διαχειρηστε. σηφκη τι αλλο να σου πω; ξεχειλίζει η αγανάκτηση απο τον εμπαιγμο. εισαι βουλευτης σχεδον 4 χρονων και οχι 2 ετσι οπως το πας στο τελος θα μας πεις καποια στιγμη οτι δεν ησουν βουλευτης και δεν εχεις ευθύνη. ναι θα σβησεις απο τον χαρτη και δεν θα θα θυμαται απο αηδια τα ψεματα σου. κυριε Σαμανδη να δημοσιευσεις το σχολιο μου και ας απαντησει που δεν εχω δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσος φοβος πια για τον Σηφακη απο το γραφειο του δηθεν "αγροτοπατερα" Καρασμανη; καλως φοβαστε, ενα ενα θα γινουν οσα ειπε ο Σηφακης και παλι στην Β' Εθνικη θα ειστε..

      Διαγραφή
  2. σηφακη οι παλιοί λεγανε , απορια ψαλτου βηξ στην απλη αποδοση οταν καποιος απο αμηχανια δεν μπορει.....καταφευγει κυριε σηφακη στον αλλον για να θολωσει και να μπερδεψει τους αλλους. βεβαια εσεις οι ξερολες οι βουλευτες ειστε υπερανω ολων και εμεις οι απλοι ασχετοι .εγω κυριε σας εθεσα συγκεκριμένα προβληματα και σεις το γνωστο παλαικομματικο παιχνιδι . Απαντα κυριε και οχι το στριβειν δια του αρραβωνος στην απλη αποδοση πολιτικος ελιγμος.αμηχανια......παλαιοκοματικη μεθοδος .εθεσα συγκεκριμενα προβληματα και εισέπραξα αφορισμους.μονος του θα εξαφανιστει απο τον πολιτικο χαρτι . τακτικισμοι ξεπερασμενοι , τι περιμενεις απο το παλιο. ..τα σαμπερασματα κυριε σαμανδη δικα σας και του κοσμου ...αυτο ειναι το πολιτικο προσωπικο και εχουμε υποχρεωση εμεις οι νεοι να το αλλαξουμε . φτανει πια οι τσαρλατάνοι...ολων των κομματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο που παίρνει μηνιάτικο ο Στεφανακος να παρουμε και εμείς ειστε τσιρακια του Σηφάκη και λασπολογείτε εναν νεο άνθρωπο λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα αυτα επρεπε να τα κοψουν προ πολλου,ακομη τα κλαδευουν και τα ραντιζουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)