Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Αλμωπίας ‘μπατε σκύλοι αλέστε’



Γράφει ο 
Γεώργιος Τσιώνης


Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ όλο και ποιο έντονα τα τεκταινόμενα του Δήμου Αλμωπίας και με τα λύπης μου διαπιστώνω ότι ο Δήμος είναι
μπατε σκύλοι αλεστε. Δεν υπάρχει ίχνος οργάνωσης και ο Δήμαρχος δεν γνωρίζει τα προβλήματα στον τόπο που διοικεί. Χαρακτηριστικά τον άκουσα να λέει στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο  πως δεν τον ενόχλησε κανείς ως προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά.
Γιατί να σας  ενοχλήσουν κ. Δήμαρχε και να μην πάτε εσείς σε όλα τα χωριά να δείτε από μόνος σας τα προβλήματα που υπάρχουν ; Αν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης  προς τους Δημοτικούς Συμβούλους σας πρέπει να αναρωτηθείτε τι έχετε κάνει λάθος. Δεν είναι  δυνατόν η Ανατολική Αλμωπία να πνίγετε από τα προβλήματα που είχατε πει ότι θα λύσετε και τελικά δεν κάνατε τίποτα και να βάζετε μπάρες στα Λουτρά.
 Δεν είναι δυνατόν κ. Δήμαρχε να μην υπάρχει ούτε μια παιδική χαρά ασφαλής στην Αριδαία για να πάνε τα παιδιά μας. Δεν είναι δυνατόν κ. Δήμαρχε η κεντρική πλατεία της Αριδαίας  να μην έχει πλακάκια και να είναι γεμάτη λακκούβες , δεν είναι δυνατόν κ. Δήμαρχε να υπάρχουν ακόμα λακκούβες στους δρόμους της Αριδαίας για ένα έργο που ξεκίνησε 2,5 χρόνια πριν, δεν είναι δυνατόν κ. Δήμαρχε εν έτη  2018 να βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις.
 Είμαι σίγουρος ότι ου δε μία απάντηση θα λάβω από εσάς ως προς τα προβλήματα που αναφέρω διότι η τακτική σας στον να μην απαντάτε δημοσίως είναι γνωστή αλλά κρατώ μια επιφύλαξη ότι ίσως δω κάποιες selfies σε παιδικές  χαρές και σε πλατείες .Θα απαντήσω λοιπόν εγώ για εσάς κ. Δήμαρχε.  Όχι κ. Δήμαρχε δεν μπορείτε να κάνετε κανένα έργο, ξέρετε μόνο να δημιουργείτε προβλήματα, δεν γνωρίζετε τι σημαίνει να υπάρχουν υποδομές, οργάνωση, επίγνωση των προβλημάτων και κυρίως δεν έχετε ενημέρωση από τους υφισταμένους σας πλην των εκλεγμένων συγγενών σας που απολαμβάνουν της εύνοιας σας. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν αν διαβάσετε τα όσα γράφω να αναρωτηθείτε σε πόσα από αυτά που λέω έχω άδικο. 

Γεώργιος Τσιώνης

17 σχόλια:

  1. Είναι πολύ αργά δυστυχώς γιά να αναρωτηθεί δυστυχώς καί νά αναλογιστεί πόσο κακό έκανε με τήν ανυπαρξία τού αυτόν που αποκαλείς κύριο φίλε Γιώργο.Χασαμε άλλα τέσσερα χρόνια δυστυχώς. Αλλά καλά να πάθουμε εμείς φταίμε πού ψηφίζουμε ότι νάνε καί όποιον νάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΜΙΚΡΕ. ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΖΕΙΣ... Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπληρώνω.... Είμαι ο συγγενής που αναφέρεσαι..... Και τώρα πήρες την απάντηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρο γιατί δεν δημοσιεύεις τα λεγόμενα μου????

      Διαγραφή
  4. μαζεψτε τον μικρο κατι εχει παρει ας τον δει και κανενας γιατρος.που τους βρισκεις ρε χοντρε .ολοι μα ολοι σε σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δικο σας καλαμι να προσεξετε....μονο για φωτογραφιες ειστε!!μολις αντιδρασει κακαι κρινει καποιος γινεστε σαν τους συριζαιους!Να φυγετε να πατε αλλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 6:18 μμ εσύ ζεις σε άλλον κόσμο και σε άλλον πλανήτη ,το δε καλάμι ας το προσέξει ο δήμαρχος σου και οι διπλανοί του ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε τον Γιωργάκη τι διαπίστωσε… Μπράβο!! Άντε όμως, πες μας σε ποια προκήρυξη – η μετάταξη στο δημόσιο χρειάζεται να έχεις εμπλακεί με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης και καίγεσαι τόσο να είσαι δημοτικός σύμβουλος.. άντε πες μας να σε ψηφίσουμε για αυτό και όχι ότι έχεις όραμα για την Αλμωπία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παλικάρι ολόκληρο έγινες! από όταν φορούσες τα παμπερς έχω να σε δω στη γειτονιά μας στην Αριδαία! Καλά είσαι βολεμένος στη δουλίτσα σου, τι θες να μας βασανίσεις εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε αησηχτήρ τσουτσεκι....
    Έγινες και κριτής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγάπη σιχτίρ εσύ άνθρωπε των μπινεων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το απαύγασμα της δημοκρατίας... Όλοι έχουν το δικαίωμα να μιλούν και ο λόγος του καθενός δείχνει το ποιόν του.
    Το ποιόν του παιδιού και οι προθέσεις του είναι εμφανείς.
    Για το ποιόν των σχολιαστών όμως τι να πει κανείς;
    Θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου... Αν τέτοια άτομα στηρίζουν τον Δήμαρχο, φαντάσου τι είναι ο ίδιος!
    Τι πολιτιζμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο γιος του Θαναση δεν ειναι αυτος; Του πρωην δημου Εξαπλατανου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)