Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Καθυστερεί η συντήρηση των συντριβανιών στην Αλμωπία








ΚΑΙ ΑΛΛΟ πρόκειται να καθυστερήσει η συντήρηση των συντριβανιών σε χωριά της Αλμωπίας ,. Όπως προκύπτει    από ανακοίνωση του  Δημάρχου

«Μετά το πέρας των εργασιών στα σιντριβάνια της πόλης της Αριδαίας, ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην έγκριση μελέτης 17.000 € των υπόλοιπων σιντριβανιών του Δήμου και συγκεκριμένα, στις Τ.Κ. Νότιας, Κωνσταντίας, Εξαπλατάνου, Σωσάνδρας και Προμάχων.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ακόμα αρκετός χρόνος για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών. Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση  διαπιστώθηκε, ότι  όλα τα σιντριβάνια χρήζουν καθαρισμού, επισκευής στα επιχρίσματα εντός της λεκάνης, βαφής με αστάρι και εποξειδικό χρώμα. Παράλληλα, θα χρειαστούν επιμέρους εργασίες στο κάθε συντριβάνι με την αντικατάσταση αντλιών , του φωτισμού και ηλεκτρολογικών συνδέσεων.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας σε δήλωσή του τόνισε « ότι πρόκειται για άλλη μία δέσμευση που γίνεται πράξη και έχει ως στόχο την αισθητική αναβάθμιση τόσο της πόλης της, όσο και των Τοπικών Κοινοτήτων. Πρόσθεσε ότι με λίγα χρήματα, γίνονται πολλά και δεσμεύτηκε ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί, με στόχο την αντιμετώπιση όσο το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων»





3 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστουμε,για την προνοητικοτητα σας,να εχουμε τα συντριβανια ετοιμα για τον Χειμωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε ρε Δήμαρχε, 17 χιλιάδες για πέντε συντριβάνια;
    Οι εργολάβοι δουλεύουν εσένα ή εσύ εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)