Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Η Αλμωπία στα χέρια των νέων



Γράφει ο Γιώργος Τσιώνης


Έφτασε η ώρα ο Δήμος της Αλμωπίας να αλλάξει χέρια. Ήρθε η στιγμή που όλοι μας οφείλουμε να γυρίσουμε σελίδα και να γράψουμε ένα όμορφο αύριο για τον τόπο και τους συνανθρώπους μας. 
Πρέπει να θέσουμε ως στόχο την βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητάς μας, να δώσουμε νέα πνοή στην περιοχή μας, να αξιοποιήσουμε τα αγαθά μας.

Σκοπός μας πρέπει να γίνει η βελτίωση των υποδομών μας ώστε με τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία, τον σωστό χειρισμό και με την τεχνογνωσία να μπορέσει ο τόπος μας να αναπτυχθεί και να αναβαθμιστεί. Συνεπώς θα μπορέσουμε να πλησιάσουμε τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και με θέληση και προσπάθεια να γίνει ο τόπος μας παράδειγμα προς μίμηση.

Θέτουμε τον πήχη ψηλά. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη των πρωτογενών τομέων, στην διευκόλυνση των πολιτών, στην κοινωνική καινοτομία. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την διαφάνεια, την αξιοκρατία και την νομιμότητα.
Πρέπει να προωθήσουμε την τοπική κοινωνία με κάθε μέσω, με συλλογική εργασία και με μεράκι, χωρίς να έχουμε κρυφά συμφέροντα. Προάγουμε την ευκαιρία για έκφραση, συμμετοχή, δημιουργικότητα χωρίς στεγανά. Στηρίζουμε τους τοπικούς φορείς και τις συλλογικότητες της περιοχής μας που δραστηριοποιούνται σε κοινωνικό, εθελοντικό, πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο.
Τώρα μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Δώστε την ευκαιρία στους νέους να δράσουν, αφήνοντας πίσω σας τα σκοτεινά πρόσωπα που με λάθος αποφάσεις και χειρισμούς έφεραν την Αλμωπία μας στην άσχημη τωρινή της εικόνα.

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΦΕΡΕΛΠΙ,ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΛΜΗ.ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΕ;ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΝΕΟΙ,ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από αυτά που γράφεις τελευταία στις ηλεκτ.εφημερίδες είναι χορτασμενος ο λαός τής Αλμωπιας, τα έχει ακούσει χιλιάδες φορές....
    Κάτι καινούριο έχεις; αν όχι, μη μας κουραζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αυτοί που μας κυβερνούν νέοι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλα μπουρδες, αλλαξε πλευρο αγορι μου μας ταπαν κι αλλοι, καταντας γραφικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)