Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Λύση ο Σταύρος Καραγεωργιάδης;

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ 
 ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ 
ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ





 Το ενδεχόμενο να ηγηθεί σχήματος στις δημοτικές εκλογές ο Σταύρος Καραγεωργιάδης  στην Αλμωπία , φαίνεται όχι μόνο να έχει βάσεις , αλλά να είναι πλέον  ορατό και συντόμως ανακοινώσιμο. Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας , βλέποντας το αλαλούμ και τα αδιέξοδα που δημιούργησε χωρίς λόγο ο απερχόμενος δήμαρχος , και την διαφαινόμενη συντριβή ,αναζητούν  μία λύση αποδεκτή από όλες τις τάσεις αλλά και τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους των άλλων χώρων .
 Η μέχρι σήμερα πορεία του Σταύρου Καραγεωργιάδη  και ιδίως η περίοδος που διατέλεσε συνεργάτης του πρώην Δημάρχου Χρίστου Μπίνου, μόνο θετικά στοιχεία είχε αφήσει. Ο ίδιος  έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε άλλα ζητήματα , αλλά η πολιτική δεν έπαψε ποτέ να τον ενδιαφέρει . Συμμετέχει μάλιστα στην Διοίκηση της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας και η συγκεκριμένη χρονική περίοδος μόνο τυχαία δεν είναι. Οι πληροφορίες  φέρουν  μάλιστα σύντομα να υπάρξουν συγκεκριμένες   δημόσιεςπροτάσεις

7 σχόλια:

  1. Ρε παρτε χαμπάρι όποιον και να βάλετε η ζημιά πού έκανε ο συνγχωρεμενος ειναι πολύ μεγάλη .Η αλμωπιΑ θέλει Πάσοη θέλει καλούς ανθρώπους πανω απο όλα.Εσεις η δεξιοί εχετε θεμα αφού κυνηγατε παντου φαντάσματα και εχθρούς αφού κανετε μόνο κακό αφού λοιπόν τα εχετε κάνει όλα στάχτη, μετά σκωτωνεστε μεταξυ σας.ηστε κομπλεξικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ούτε σύμβουλος δεν κατάφερε να βγει.μακαρι να φάει άλλη μια κατραπακια ο νδουλης.τους χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΗΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ?

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΛΗΚΑΡΙ" ΑΣ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΤΕΘΕΙ, ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΕ (ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΚΛΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πλάκα κάνεις έχει απίδια να κάνει τέτοιο βήμα, σε ποια διοίκηση συμμετέχει, τον διόρισε, ο Τζάτζης, η απόλυτη ξεφτίλα ,δοτός, και συ περιμένεις να ηγηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο καραγεωργιαδησ φιλε εκλεχτηκε από τη βάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι ειπες ο Τζατζης τον διορισε; σπουδασε οικονομικα και δεχτηκε αυτον τον εξευτελισμό, ημαρτον θεε μου, πως κατανταει ο άνθρωπος, τι να πω αλλο, κριμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)