Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Γιάννης Στεφανίδης: Χρησιμοποιούν τον Δήμο Αλμωπίας σαν τσιφλίκι τους.



 ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ
 ΕΙΤΕ ΟΧΙ 



Σοβαρές καταγγελίες έκανε μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Γιάννης Στεφανίδης  (Ζαβιόν) , για την απερχόμενη δημοτική αρχή, κατηγορώντας την ευθέως  για ρουσφετολογικές προσλήψεις σε βάρος των δημοτών και των απλών πολιτών που δεν έχουν μέσον ή κύκλο με ψήφους .
«Εχουν τα γένια  και τα χτένια και κάθε φορά που μαθαίνουν  το όνομα υποψηφίου μας  επιχειρούν να τον δελεάσουν , υποσχόμενοι απίστευτα πράγματα , με ξένα κόλυβα¨" υποστήριξε. 
Ο ίδιος επαναβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και ο συνδυασμός προχωρά. Απαίτηση του κόσμου είναι να συνεχίσει. Ο  κ. Στεφανίδης επανέλαβε ότι ο συνδυασμός του δεν θα περιλαμβάνει δημόσιους υπαλλήλους, αλλά ελεύθερους επαγγελματίες και αγωνιστές της καθημερινότητας.  Στήριγμά του όπως τόνισε , είναι ο απλός λαός και όχι μια δήθεν «ελιτ» . 
Επιτέθηκε ακόμα κατά εφημερίδας που διατηρείtται με  δημοτικές διαφημίσεις  και που είναι υποχείριο του δημάρχου , επειδή δεν τον ανέφερε , σκόπιμα κατά την άποψή του , στους υποψήφιους δημάρχους,
Ήρθε η ώρα , οι διάφοροι δεινόσαυροι να μπουν στα καβούκια τους, τόνισε
. Τέλος κάλεσε όλους τους υποψηφίους δημάρχους σε ντιμπέϊτ.

2 σχόλια:

(3)