Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Τους άκουσε όλο το Μοσχάτο...

Άγριος καβγάς Μητσοτάκη με Δένδια...


Διευκρινιστική δήλωση έκανε τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στις «φωνές» που σήκωσε η...
συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», αλλά και στις φήμες που τον θέλουν ως επικεφαλής «γαλάζιας» τάσης (που παρεκκλίνει της επίσημης γραμμής), οι οποίες έγιναν ακόμα πιο έντονες μετά την ομιλία του στη Βουλή εναντίον της Χρυσής Αυγής (χειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ), όταν κανείς στο παρελθόν από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει μιλήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο κατά του νεοναζιστικού μορφώματος.

Τι προηγήθηκε όμως; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του altsantiri.gr ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε έντονη λογομαχία το πρωί της Δευτέρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον τρίτο όροφο των γραφείων του κόμματος. «Οι φωνές τους ακούστηκαν», όπως χαρακτηριστικά μας μεταφέρθηκε, «σε όλο το Μοσχάτο».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να στείλει σαφές μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος για την ταυτότητα που εκείνος θέλει να δώσει, φέρεται να ζήτησε από τον Νίκο Δένδια να συστρατευτεί απόλυτα με τη γραμμή της ΝΔ και να μην παρεκκλίνει με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι ίδιες πηγές μάς μετέφεραν ότι ο Νίκος Δένδιας εξέφρασε σοβαρές ενστάσεις προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον χώρο που αφήνει στα ακροδεξιά «ουρλιαχτά» τύπου Άδωνη και Βορίδη, με αποτέλεσμα να μετατίθεται προς την άκρα δεξιά το κέντρο βάρους του κόμματος.

Γι’ αυτό λοιπόν ο Νίκος Δένδιας έκανε αυτή τη διευκρινιστική δήλωση, η οποία ξεκινά με τη φράση: «Η Νέα Δημοκρατία είναι παράταξη που ιστορικά επεκτείνεται από τις παρυφές της Κεντροαριστεράς μέχρι την εντός του συνταγματικού τόξου Δεξιά» και υπογραμμίζει ότι δίνει «μάχη μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος». Τι εννοούσε; Ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει στις τάξεις της ακροδεξιές φωνές και ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο αρχηγός του κόμματος. Ποιον έπεισε δεν ξέρουμε.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θ’ αλλάξει γραμμή μετά τις σοβαρότατες ενστάσεις του κ. Δένδια ή θα συνεχίσει στον δρόμο της ακροδεξιάς ρητορικής φόβου που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες...

altsantiri.gr

1 σχόλιο:

  1. o kουλης νομιζει οτι θα παρει ψηφους απο τη μπρουντζινη αβγί και τους ακροδεξιούς, επειδή εχει μαζεψει τα γνωστά φρουτα του καρά-τζαφρερ. ματαιοπονεί γιατί η πράξη θα τον απογοητευσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)