Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Λειτούργησε για τα μάτια του κόσμου ο Υδροηλεκτρικός σταθμός των Λουτρών Πόζαρ



Άρχισε να λειτουργεί ο υδροηλεκτρικός σταθμός των Λουτρών
,αλλά δεν έκανε γνωστό αν αποδίδει όσα έχει δυνατότητα  ο δήμαρχος Αλμωπίας σε σχετικές ερωτήσεις στο δημοτικό συμβούλιο. Χωρίς την έπαρση προηγούμενων εμφανίσεων του απάντησε με μισόλογα ,  λέγοντας ότι χρειάζονται και άλλα . Δικαιώνοντας έτσι τον Δημήτρη Βέσκο που είχε προτείνει συγκεκριμένη φόρμουλα. Τελικά η Επιχείρηση ξόδεψε διπλάσιο ποσό , ενώ δεν αποδίδει ούτε το μισό των δυνατοτήτων. Να θυμίσουμε ότι ο Δ. Μπίνος είχε αφήσει πολλά  αναπόδεικτα υπονοούμενα κατά του Δ, Βέσκου για  εκείνες τις απόψεις του, . Ο Δ. Βέσκος είχε προβεί σε μήνυση κατά του Δ. Μπίνου για  συκοφαντική δυσφήμηση , υπόθεση η οποία εκκρεμεί στην Δικαιοσύνη

11 σχόλια:

  1. σημαντικό έργο-----------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην σχολιάζετε θέματα που δεν τα γνωρίζετε, δουλεύει κανονικά και είναι μεγάλη μαγκιά του μπίνου κ τις διοίκησης τον λουτρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σχολιάζουμε. Μεταφέρουμε όσα είπε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο. Τώρα αν είναι μαγκιά να παίρνεις τα μισά απ όσα μπορείς είναι άλλο θέμα και όπως το ερμηνεύει ο καθένας

      Π.Σ.

      Διαγραφή
  3. Είναι όντως μεγάλη μαγκιά (αρνητική βέβαια) σε μια περιοχή που είναι εδώ και χρόνια σε λειτουργεία υδρουλεκτρικοί σταθμοί ιδιωτών που πήραν άδεια απο τον Δήμο , τα λουτρά με δικό του με δικό νερό με δικό τους προυπολογισμό να πετάνε στα ουράνια κάποιοι άρχοντες επειδή λειτουργεί το 2019. Βέβαια έστω και έτσι είναι πολυ θετικό αλλά οι πανυγηρισμοί δυστηχώς βλάπτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λειτουργεί κανονικά; Δοκιμαστικά; Υπολειτουργεί;
    Διότι "λειτουργεί" σημαίνει ότι άρχισε να πουλάει ρεύμα στην ΔΕΗ.
    Έχει παραγωγή λοιπόν ή λειτουργεί δοκιμαστικά;
    Και αν υπολειτουργεί γιατί συμβαίνει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λειτουργεί φυσικά. Όλα τα έργα απε όπως και των λουτρών θέλει χρόνο εξοικείωσης και χρόνο δοκιμών για να έρθει στο 100% της λειτουργίας του. Μη ξυνεστε στη γλίτσα του τσοπάνη. Κύριε Πέτρο ο κιστρινισμος δεν κάνει καλό σε κανένα και πόσο μάλιστα στο δημοσιογράφο. Είναι μια επένδυση ανοικτή στον κόσμο όπως ανοικτή είναι και η δημοτική αρχή σε όποιον θέλει να διαπιστώσει τα γραφόμενα. Ξέρετε που βρίσκεται ο υδροηλεκτρικος σταθμός. Ελάτε να το δείτε να δουλεύει για την αποφυγή οποιαδήποτε σχολιασμού αρνητικου και ζημιογόνου στην επιχείρηση. Η δημοτική αρχή του Χρήστου Μπινου είχε το σθένος να υλοποιήσει το όραμα και των τοπικών παραγόντων και το δικό της. Έτσι πραγματοποίησε όλες τις ενέργειες για την έκδοση των απαραίτητων αδειών και οι επόμενες διοίκησεις απλά δεν έπραξαν το αυτονόητο. Να το συνδέσουν. Η τωρινή διοίκηση του Μπινου Δημήτρη έπραξε το χρέος της και υλοποιήθηκε το εν λόγω έργο. Αναζητήστε τις ευθύνες για όλα τα υπόλοιπα που πιστεύετε εκεί που πρέπει. Ολα τα άλλα είναι λόγια με προεκλογική χροιά που στόχο έχει αλλα πράγματα, τα οποία ο κόσμος αντιλαμβάνεται πολύ καλά.

    Ειδικός Συνεργάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι ειδικοί συνεργάτες είναι καλό να ασχολούντε με την δράση τους, δηλαδή αυτό που ορίζει ο νόμος και ασ αφήσουν την πολιτική. Αν θέλουν να ασχολούνται με την πολιτική να γίνουν υποψήφιου δημοτικοί σύμβουλοι και να στηρίζουν πολιτικά τον άνθρωπό τους. Εξερευνώντας το διαδίκτυο ανακαλήπτω ότι πουθενά σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχουν ανάλογες ανακοινώσεις από ειδικούς συνεργάτες.

      Διαγραφή
  6. Τι διαπίστωση να κάνουμε εμείς; Δεν είμαστε ειδικοί. Μεταφέρουμε όσα είπε ο δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης που υποτίθεται ότι έχει πλήρη ενημέρωση από όλους. Τώρα αν δεν είναι σε θέση να τα αντιλαμβάνεται και να τα μεταφέρει, ας βάζει εσάς τους ειδικούς που τα κατέχετε , να ενημερώνετε. Πολύ απλό. Δεν θα μας απαγορεύσετε όμως να ασκούμε κριτική στα μισόλογα και τις παραλείψεις που κοστίζουν και δεν τα πληρώνει κανένας αιρετός
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Πέτρο,

      Νομίζω ότι μέσα σας γνωρίζετε πολύ καλά ποιος έκανε τι... Τώρα τα υπόλοιπα είναι λόγια προεκλογικά με έντονο αρνητισμό... Τους λόγους σας τους έχετε και δικαίωμα σας.

      Καλό βράδυ

      Ειδικός συνεργάτης

      Διαγραφή
  7. Ειδικέ συνεργάτη βγάλε και ανάρτησε σε αυτήν την σελίδα την οθόνη από τον αναλυτή ενέργειας ή την οθόνη ελέγχου μέτρησης και θα σου πω αν δουλεύει σωστά και πόσο θα δουλέψει σωστά ,και μην.... βιάζεσαι,αν όλα γίνανε σωστά θα δουλέψει αν κάτι το παραμικρό δεν έχει γίνει σωστά άστα να πάνε ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικα του ΛΑΓΗΕ και τότε αγαπητέ ανώνυμε θα γίνεις επώνυμος.... Αν δε γίνεις μάλλον ανήκεις σε άλλες εποχές δονκιχωτισμου όπου οι ανικανοι μας σωζαν.
    Και για να θυμόμαστε... Τον Ευριπίδη...
    Ουδείς ών ράθυμος ευκλεής ανήρ, άλλ’ οι πόνοι τίκτουσι την Ευδοξία. Μετάφραση...
    Κανείς δεν αποκτά φήμη αν είναι τεμπέλης, αλλά οι κόποι γεννούν τη δόξα.

    Ο κόπος έγινε, η προσπάθειά είχε αποτέλεσμα και αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες του προβλήματος απλά κοιτάξτε στον καθρέφτη.

    Ειδικός Συνεργάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)