Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Νέα πρόταση για την Έδεσσα




Μια νέα ομάδα πολιτών ιδρύθηκε στην Έδεσσα το περασμένο Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Στην συνάντηση αυτή βρέθηκαν  ενεργοί πολίτες από την ευρύτερη περιοχή με σκοπό και στόχο να συζητήσουν τα προβλήματα αλλά και τους τρόπους ανάπτυξης της περιοχής, ώστε  η Έδεσσα και η Βεγορίτιδα  να πρωταγωνιστήσουν σε πολλά επίπεδα.  Το σύνολο των παριστάμενων τοποθετήθηκε στο πλαίσιο της συζήτησης και καταγράφηκαν νέες προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν με χαμηλό κόστος και με καινοτόμες ιδέες και μεθόδους. Ομόφωνα αποφασίστηκε ο δημοσιογράφος Χρήστος Δημητριάδης να είναι επικεφαλής της κίνησης και αμέσως μετά ορίστηκε προσωρινή επιτροπή λειτουργίας και διεύρυνσης της ομάδας. Ο Χ. Δημητριάδης στην εισήγηση του αναφέρθηκε στους πυλώνες που μπορούν να στηρίξουν τις ιδέες αλλά και την φιλοσοφία της κίνησης,  αναπτύσσοντας  ένα νέο σχέδιο για το μέλλον αυτού του τόπου με την ονομασία μάλιστα ΕΔΕΣΣΑ 2035!!! Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Τσιβόγλου και ο πρώην Βουλευτής Μίμης Γαϊτανίδης οι οποίοι με τις τοποθετήσεις τους, επισήμαναν την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας ομάδας που θα προέρχεται από ενεργούς πολίτες χωρίς κομματικές παρωπίδες, αλλά με ιδεολογική πολυσυλλεκτικότητα, που   σκοπό και στόχο θα έχουν  το κοινό τους σημείο αναφοράς που δεν είναι άλλο από  την βελτίωση  και την αναβάθμιση των συνθηκών και της ποιότητας ζωής  της ευρύτερης περιοχής. Άξιο αναφοράς ήταν,  το γεγονός ότι στην διαλογική συζήτηση που ακολούθησε δεν υπήρξε  αιχμηρή κριτική για κανέναν  εν ενεργεία τοπικό πολιτικό παράγοντα, παρά μόνο η κατάθεση νέων προτάσεων και το πώς θα μπορούσαν να υλοποιηθούν μέσα από  πολύ δουλειά και συνεργασία με όλους τους φορείς. Τέλος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την ενδυνάμωση και πλαισίωση της πρωτοβουλίας αυτής και με άλλους ενεργούς πολίτες, δίνοντας μια νέα δυναμική και καινοτομία στην συλλογική αντιμετώπιση των θεμάτων της τοπικής κοινωνίας μέσα από  δημοκρατικές διαδικασίες.


11 σχόλια:

  1. Χρήστο κάνε τα χαρτιά σου για τα πεντάμηνα και άσε τα τρελά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο μεταξύ...
    ο σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, καταδικάστηκε για παιδεραστία.
    Παρούσα και ως μάρτυρας υπεράσπισης η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Μισέλ Ασημακοπούλου. Δαγκωτό Μισέλ το Μάη!
    Παρών καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου, υποψήφιος βουλευτής του κόμματος και στενός συνεργάτης του κ. Κ. Μητσοτάκη,
    Κωνσταντίνος Κυρανάκης! Ψήφο στον Κώστα Κυρανάκη!
    "Πρέπει να είσαι μεγάλη λέρα για να έχεις σύμβουλο παιδέρα"
    (Κινέζικη παροιμία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο μεταξύ:
    Κατάθεση Ν. Γεωργιάδη στο Δικαστήριο, σήμερα: '' Ο Μητσοτάκης μου είπε: Δεν φεύγεις από το προσκήνιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να προσαχθείς. Κάτσε 2 μήνες και -μετά- είσαι πίσω κανονικά''.
    Αυτά τα ωραία!
    "Τεράστια θα κάνουμε πολιτική καριέρα
    αν τύχει να προσλάβουμε σύμβουλο παιδέρα."
    (Κινέζικη παροιμία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ...………………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καθαρό παιδί με γνήσια χαρακτηριστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι με γνησια τρομακτικά χαρακτηριστικά. Ιδανικότατος για οποιανού το παιδί δεν τρώει το φαγητό του.

      Διαγραφή
    2. εσύ δήμαρχο ψάχνεις ή γκόμενο; που ξες μπορεί να είναι καλός και να σου γρατσουναεί την πλάτη

      Διαγραφή
    3. εγω για γκομενα ψαχνω, αν εισαι διαθέισμη ευχαριστως να σε γρατζουνίσω εκει που σε ποναει

      Διαγραφή
  6. Κατάντια της πολιτικής σκηνής.οσοι έχετε τον τύπο ολοταχωςγια υποψηφιότητες.Σαμανδη και Συρία γιατί οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O DHMHTRIADHS EINAI O MONOS POY MPOREI NA DIEKDIKHSEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)