Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ. ΠΕΛΛΑΣ




Με την προσθήκη του Μιχάλη Μπογδάνη, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες κατάρτισης του ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Πέλλας.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο ισχυρό- αντιπροσωπευτικό και με το οποίο το ΚΙΝ.ΑΛ. επιχειρεί μια δυναμική επάνοδο στα Κοινοβουλευτικά πράγματα της Πέλλας.
Η πλήρης σύνθεση του ψηφοδελτίου, έχει ως εξής:
-Αλεξανδρίδου Ραχήλ
-Ζαραγουλίδης Παναγιώτης
-Μακρίδου Αγαθή
-Μπογδάνης Μιχαήλ
-Παπαδάκη Κυριακή
-Παπανικολάου Νικόλαος.

5 σχόλια:

  1. τι εγινε με τον σιοντρα, τον εφαγε το μαυρο σκοτάδι? και εκεινη η Μακρίδου σε λάθος κόμμα βρισκεται, οι θεσεις και οι αποψεις της ταιριαζουν απολυτα με τα χρυσα αυγά ή με τον κουλη-2. Οσο για τον Μιχάλη λαθος του η συμμετοχη του, εκτός αν εχει νεοδημοκρατικες καταβολές, επειδη καθε ψηφος στο κιναλ πάει στην νδ, οπουυ οι παλιοι συνεταιροι ονειρευονται να ξαναπαρουν τις καρεκλες και να μας ξαναξεσκισουν (αλοιμονο μας). Βρισκομαστε στην φάση οπου "ο δρακουλας ειναι ετοιμος να κατασπαραξει την παρθένο και εμεις ουρλιαζουμε μηπως και σωθουμε". Τοση ειναι η διψα τους να εκδικηθουν, που δεν θα την πληρωσουν οι συριζαίοι, αλλά ολοι εμεις οι απλοί, που περιμενουμε ενα καλυτερο αυριο για εμας και για τα παιδιά μας, που για αυτους ειναι μπασταρδΑ, ενω τα δικα τους παιδιά "τα αριστα¨ μεσα σε ολα και στο αρπα κολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους, μπήκε και ένας εκσυχρονιστής ο Μιχάλης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλο ενα δεκανικι του κυριακουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρυφτητε ΤROLL...... ερχόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΕ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΑΤΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)