Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πέλλα.




Χωρίς υποψήφιο Αριδαία και Έδεσσα.
Γκρίνια και στην Σκύδρα

Τελικά έγινε το αναμενόμενο από την Νέα Δημοκρατία. Η φημολογία των τελευταίων ημερών που ήθελε την Αλμωπία χωρίς υποψήφιο, όχι μόνο επιβεβαιώθηκε , αλλά επεκτάθηκε και για την Έδεσσα.
Οι διάφοροι «εκλογομάγειροι» κατάφεραν και επέβαλαν το δικό τους παιχνίδι  και έκαναν ένα ψηφοδέλτιο μοναδικό στα χρονικά του κόμματος στην Πέλλα.

Υποψήφιοι είναι:

- Βασίλειος (Λάκης) Βασιλειάδης  Πολ. Επιστήμων
- Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, Εκπαιδευτικός
- Γεώργιος Καρασμάνης, Οικονομολόγος ( νυν βουλευτής)
- Νικολέττα, Ποζίδου Νοσηλεύτρια
- Διονύσιος Σταμενίτης, Πολ. Μηχανικός
- Ευστάθιος Φουντουκίδης, Δικηγόρος( γιος της πρώην βουλευτού Πόπης Φουντουκίδου)
Οι ίδιοι οι Νεοδημοκράτες λένε ότι όλα τα κάνανε μαντάρα και είναι βέβαιο ότι θα έχει τον ανάλογο αντίκτυπο.
Λίγο, μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για την διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών, η ΝΔ ανακοίνωσε και το ψηφοδέλτιο στο Νομό Πέλλας,το οποίο προκάλεσε εκπλήξεις και ... αντιδράσεις.
Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά , τουλάχιστον μεταπολιτευτικά, η Έδεσσα, δεν θα έχει" γαλάζιο" υποψήφιο βουλευτή!
Στην Αλμωπία πάλι, αυτό θα συμβεί για δεύτερη φορά!
Στο άκουσμα του ψηφοδελτίου, ο κομματικός κόσμος της ΝΔ σε Έδεσσα και Αριδαία, εκδήλωσε την δυσαρέσκεια του, στο στενό κομματικό πυρήνα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι αύριο  Τετάρτη ,αναμένεται η σύγκλιση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Έδεσσας, αλλά και του Νομαρχιακού Οργάνου ( ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ).
Παράλληλα ετοιμάζεται επιστολή διαμαρτυρίας, ενώ κάποιοι ζήτησαν να μην συμμετέχουν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι στις 7 Ιουλίου.
Καταρχήν το γεγονός, ότι στο ψηφοδέλτιο που ανακοινώθηκε, βρίσκονται πέντε πρόσωπα από τα Γιαννιτσά και ένα από την Σκύδρα.
Και επειδή δεν αναφερόμαστε στα πρόσωπα, αφού αυτά θα κριθούν από τον κόσμο, αξίζει να τονιστεί ν ότι αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν τηρήθηκε η γεωγραφική αναλογία στο Νομό.
Δηλαδή τρεις υποψήφιοι από Γιαννιτσά , ένας από Σκύδρα, ένας ή δύο από Έδεσσα και ένα άτομο από Αριδαία!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, υποψήφιοι είναι:
Από έξω έμειναν οι Δημήτρης Ταπαζιδης, Ειρήνη Χατζοπούλου, Γιάννης Ανδρίτσος και Κώστας Μπαρμπαγιάννης, όπως και το όνομα του Θεόδωρου Δεληγιάννη.
Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι μπορεί οι ψηφοφόροι της να φωνάξουν και να γκρινιάξουν , στο τέλος όμως θα στηρίξουν αυτό που επέλεξαν υποτιμητικά  αυτοί. 

‘Άλλες πληροφορίες , παρατραβηγμένες και ‘υποπτα κατευθυνόμενες ενδεχομένως κάνουν λόγω για πλήρη έλλειψη εμπιστοσύνης σε πρόσωπα που προέρχονται από την Αλμωπία και την Έδεσσα  με φόντο το λεγόμενο «Μακεδονικό» . Πληροφορίες που οφείλει η ίδια  να απαντήσει ανάλογα. 

 ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ

Δήλωση Γιάννη Σηφάκη μετά την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων της ΝΔ στην Πέλλα:  «Χωρίς υποψήφιο η ΝΔ σε Έδεσσα και Αλμωπία!!! Πρώτη φορά στην ιστορία τέτοια υποτίμηση και αδιαφορία της μισής Πέλλας!!!!
Τρία χρόνια ζητούσαν εκλογές, μια βδομάδα (!!!)  μετά την προκήρυξη τους ανακοινώνουν υποψήφιους μετά από άγρια σφαγή των «φατριών» και στις υποψηφιότητες τους η Έδεσσα και η Αλμωπία είναι παντελώς απούσες!!
Αυτοί θα κυβερνήσουν την χώρα και την Πέλλα; 
Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.
Η Πέλλα δεν θα γυρίσει πίσω στην αφάνεια, στην αδράνεια και στον αχαλίνωτο πελατειασμό.
Τα Κόμματα και οι πολιτικοί παράγοντες δεκαετιών  που κατέστρεψαν την Πέλλα οδηγώντας την από την 5η θέση στο κατά κεφαλή εισόδημα το 1990 στην 49η θέση το 2014 θα καταδικαστούν από τους πολίτες»

2 σχόλια:

  1. etsi και αλλοιως οποιονδηποτε εδεσσαιο και αν εβαζαν, οι εδεσσαιοι γιαννιτσιωτη θα ψηφιζαν. Το ειδαμε σε ολες τις προηγουμενες εκλογες. Θυμαμαι τον κ. Βεττα που ηταν υποψηφιος στις προηγουμενες περιφερειακες εκλογες και ειδε τις καλπες της Εδεσσας άδειες με το όνομα του και γεματες με τους γιαννιτσιωτες υποψηφιους. Να μην ξεχναμε βεβαια οτι η Εδεσσα και η Αλμβπία δεν εχει οριτζιναλ, αλλα παρα πολλά μιάσματα (οπως λενε οι επαγγελματιες μπατριωτες) που δεν πρεπει να κοβουν την σουπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν η νδ βγει πρωτο κομμα θα εκλέξει 2 βουλευτες (πχ. Καρασμανη, Σταμενιτη ή Βασιλειαδη. Οι αλλοι(ες) ειναι γλαστρες. Ο συριζα αν ερθει δευτερος θα εκλεξει μία ή εναν με πιθανοτητα και για δευτερο αν βουλιαξουν τα αλλα κομματα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)