Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Αναβλήθηκε η γενική συνέλευση των Λουτρών Πόζαρ




ΚΥΛΟΦΟΡΟΥΝ  ΠΕΡΊΕΡΓΑ
ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ


Αναβλήθηκε και δεν έγινε τελικά η  έκτακτη γενική συνέλευση των Λουτρών Πόζαρ  που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 20.00 .
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  Δημήτρη Βέσκο δεν μπορούσε να γίνει διότι έλειπε ο πρόεδρος της επιχείρησης Δ. Μπίνος ο οποίος έπρεπε να προεδρεύσει.
Η αλήθεια είναι όμως υπήρχε πλέον θέμα νομιμότητας σύγκλησης της έκτακτης γενικής συνέλευσης λόγω της ώρας. Είχε προγραμματιστεί για την 8 και μέχρι τις 21.30 δεν είχε τελειώσει το δημοτικό συμβούλιο. Υπήρχε βάσιμο θέμα ακυρότητας .
Στο μεταξύ μοναδικό θέμα είχε την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Δηλαδή των υπόλοιπων μελών  , πλην του Πρεοέδρου Αντιπροέδρου  και Διευθύνοντος συμβούλου που έγιναν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα υπόλοιπα μέλη ψηφίζονται από την γενική συνέλευση και όχι από το δημοτικό συμβούλιο, όπως έγινε .
Το πρωί του Σαββάτου πάντως ο  τέως Δήμαρχος  και πρόεδρος της επιχείρησης Δ,. Μπίνος , δήλωσε  ότι θα παραδώσει στη νέα διοίκηση ,  για  την νομιμότητα της οποίας θα αποφανθούν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα .
Κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου  ο Νίκος Παρούτογλου ζήτησε από όλους και ειδικά από τα ΜΜΕ ,  να μην δώσουν δημοσιότητα  σε ένα θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τα Λουτρά , ενώ τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει το καταστατικό της Επιχείρησης .Για το ‘ίδιο  θέμα που έχει ανακύψει ο Χρήστος Μπάτσης είπε ότι θα μεταβεί άμεσα στην ΑΘΗΝΑ για να βρεθεί λύση . Επέρριψε  ευθύνες στον Δημήτρη Μπίνο ο οποίος  επιφυλάχτηκε να κάνει πλήρη ενημέρωση στην γενική συνέλευση που θα ακολουθούσε και η οποία ματαιώθηκε . Απλά υπενθύμισε ότι στην διοίκηση δεν ήταν μόνος του , αλλά ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο. Στο συγκεκριμένο θέμα τώρα υπάρχει η εντύπωση επιχειρείται  μια άσκοπη και άστοχη επίθεση κατά του Δ, Μπίνου, στην ουσία όμως στρέφεται κατά της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ  και των επαγγελματιών δραστηριοτήτων  στην ευρύτερη περιοχή. Σε ένα θέμα που  γνωρίζουν πολλοί καλά οι εξαπολύοντες τις επιθέσεις, αλλά και οι καθ  ύλην αρμόδιοι φορείς , ότι είναι πολύπλοκο και απαιτεί χρόνο για την τελική ολοκλήρωσή του.
Εκτός και αν υπάρχουν άλλοι σχεδιασμοί  στους οποίους συμπράττουν ηθελημένα ‘η άθέλητα  οι νέοι διοικούντες.

5 σχόλια:

  1. καταρχήν γιατί δε λέτε ξεκάθαρα ότι ο Μπινος θύμωσε κ έφυγε κ για αυτό δεν έγινε η γενική συνέλευση;; Δε φταίει η ώρα που είχε περάσει,, κ Ούτε φταίνε οι νέοι διοικούντες για τις διαδικασίες που δεν έγιναν,, ας πουν οι παλιοί με στοιχεία με ημερομηνίες για ποιο λόγο δε μπόρεσαν να γίνουν οι διαδικασίες, ο Μπινός είπε ότι ο Μπάτσης ξεκινάει με δικά του έργα,, ε προφανώς κ αυτό των λουτρών είναι δικό του εργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο φαταουλισμός και η αλαζονεία του Μπατση και παρουτογλου ήταν έκδηλος
    δεν έδωσαν ούτε μισή θέση (ακίνδυνη) στους άλλους έτσι για ξεκάρφωμα
    τα κράτησαν όλα
    και μαλιστα ο παρουτογλου διατηρεί το δικαίωμα να το παίζει αντιπολίτευση ενώ συνδιοικεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε ΟΛΑ τα όργανα

    εμπαιγμός πρωτοφανής για τη κοινή λογική και τους πολίτες
    όλα για τις καρέκλες

    η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό

    (όχι βέβαια πως και οι προηγούμενοι ήταν κα΄λυτεροι) αλλα ετούτοι εδώ το ξεχείλωσαν με το καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΓΙΝΕ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς τα καταφέρνεις ρε οτζα να είσαι πάντα αντιπολίτευση πάντα με τους χαμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καινούργια παιδική χαρά στην Λαγκαδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)