Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Συναγερμός στη Γαλλία για τις χαλαζοπτώσεις...Νεκρή μια τουρίστρια...

Η γαλλική κυβέρνηση κήρυξε σήμερα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω φυσικής καταστροφής την κεντροανατολική Γαλλία, μετά τις σφοδρές χαλαζοπτώσεις που...

Κατάμεστο το ΔΑΚ των Γιαννιτσών στην τελετή λήξης της GBA!
H ολοκλήρωση μιας ακόμη επιτυχημένης χρονιάς της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 06:00 το απόγευμα, στο -κατάμεστο και φέτος από κόσμο- Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», στα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο της τελετής λήξης της 24ης αγωνιστικής χρονιάς, που σήμανε και το τέλος της σεζόν 2018-19.

Νεκρός σε τροχαίo ο Κρις Κύργιας...Ο Κρις Κύργιας, Έλληνας Master του Tae Kwon Do σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα του Σαββάτου.

Το δυστύχημα συνέβη στην...

«Ιμα γιάιτσα; Ιμα πούτκα;»

«Ιμα γιάιτσα; Ιμα πούτκα;»
Ιούλιος 1913. Συσσίτιο στις προφυλακές, κάπου στο Πιρίν.
«ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ 1912-1913. ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΪΔΗ-ZEITZ» (Αθήνα 2000)
Ε


Πανελλήνιες: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις...


Που αναμένεται μεγάλη πτώση...

Όλα δείχνουν µία πιθανή πτώση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ, κυρίως στο 2ο και 3ο επιστηµονικό πεδίο. Οι εκπαιδευτικοί που ασχολούνται επί σειρά ετών µε τις εξετάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ επισηµαίνουν ότι...

Επείγουσα συνάντηση Σηφάκη-Αραχωβίτη


 

Ζητά την  χρηματοδότηση των πληγέντων αγροτών με την πληρωμή προκαταβολής έναντι των αποζημιώσεων για τις χαλαζοπτώσεις

Εκδήλωση για την λήξη της σχολικής χρονιάς στην ΣωσάνδραΜε ειδική εκδήλωση αποχαιρέτισαν την  σχολική χρονιά που τελείωσε οι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Σωσάνδρας το βράδυ της Παρασκευής.

Ανοιχτή επιστολή Γιάννη Σηφάκη ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου


Βουλευτικές εκλογές 2019
Συμπολίτη και συμπολίτισσα της Πέλλας

Συμφωνία μεταξύ InPozar και BeSmart Greece


Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις με δήμους στην Γερμανία ήμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η BeSmart σε συνεργασία με τον Τουριστικό οδηγο InPozar προχωράει στο επόμενο βήμα και θα φιλοξενήσει 16/06 μέχρι και 18/06 σημαντικά άτομα από την τοπική κοινωνία της Γερμανίας για να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Γλέντησε Μακεδονικά ο ΑΚΡΊΤΑΣ Σωσάνδρας
(3)