Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Αλμωπός – Θύελλα Σαρακηνών 2-0








 Απλά .Αποτελεσματικά και εύκολα νίκησε ο Αλμωπός την φιλότιμη Θύελλα Σαρακηνών που από το 35 ’εμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λαφαζανίδη.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πρώτο καλό σουτ με τον Τσόρμπα  και την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 10’ ήταν η σειρά  του Αλμωπού  να πανηγυρίσει, αλλά η κεφαλιά του Πέττα σταμάτησε με το μπλονζόν  του τερματοφύλακα Φιρινίδη που καπάκωσε την μπάλα πάνω στην 






γραμμή. Στο 15΄σουτ του Μεντή , η μπάλα βρίσκει τα σώματα των αμυνόμενων . Οι γηπεδούχοι ζητάν πέναλτι , αλλά ο διαιτητής  που είναι κοντά στην φάση λέει  ¨παίζετε¨.
Στο 20΄ο Γουώρντεν  πλασάρει θαυμάσια , αλλά θαυμάσια είναι και η απόκρουση του Φιρινίδη που κρατάει το μηδέν .
Στο 25΄γίνεται με περιπετειώδη τρόπο  το 1-0. Ο Πέττας σουτάρει δυνατά . Ο Φιρινίδης αποκρούει, η μπάλα  χτυπά στην συμβολή των δοκαριών και επιστρέφει στους παίκτες του Αλμωπού που την σπρώχνουν στην καρδιά της άμυνας όπου ο Μεντής την προωθεί στα δίκτυα.
Στο 30΄ο Λαφαζανίδης  βλέπει την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.. Τρία λεπτά αργότερα ο διαιτητής του χαρίζει την κίτρινη σε αντιαθλητική ενέργεια. Στο 35΄στο κέντρο του γηπέδου και ενώ η μπάλα κατευθύνεται πλάγιο άουτ χτυπάει με τον αγκώνα αντίπαλό του και βλέπει αμέσως την κόκκινη κάρτα.  ΄Ετσι ο Λεωνίδας Μπίλης αναγκάζεται να αλλάξει τα σχέδια του .Βγάζει από το παιχνίδι τον Τσόρμπα και βάζει στη θέση του τον Μαντζανά .Με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου ο  αναπληρωματικός Ακριτίδης της Θύελλας λογομαχεί με παίκτες του Αλμωπού σε έντονο ύφος, αλλά την γλυτώνει αφού ο διαιτητής δεν αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει ακριβώς .
Στο β΄ ημίχρονο ο Αλμωπός είχε πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και αρκέστηκε  περισσότερο  στην διαχείριση του. Στο 50΄σουτ του Πέττα σταματά στα αντίπαλα σώματα. Στο 52΄ο Κωστούλας από κοντά με κεφαλιά  κάνει το 2-0.
Στο 56΄πλασέ του Γουώρνεν αποκρούει σωτήρια ο Φιρινίδης,
Στο 65΄σουτ του Καμπλιώτη αποκρούει ο Πετρούσης στην κενή εστία.
Διαιτησία Μιχούλιας ( Τσεχιλίδης-Μαδίτσης ) Μακεδονίας , καλή
 

ΑΛΜΩΠΟΣ  Μένιος, Μαγγίζης, Τριανταφυλλίδης, Μουντζούρης, Τζιμογιάννης, Ασλαμπάνογλου,  Μεντής  ( 84΄Ελευθεριάδης), Πέττας (81΄Προκοπίου), Κωστούλας, Γουώρτνεν ( 70΄Προύντσης) Ντόγος (62΄Καμπλιώτης)


ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ   Φιρινίδης, Ουζούνης (79΄Γ. Θωμάς), Γεωργίου, Κούμπους, Πετρούσης , Ευφραιμίδης, Γαρύφαλλος, Μποζίνης (60΄Ιωάννου), τσόρμπας(39΄Μαντζανάς, Λαφαζανίδης, Γκέσιος (73΄Κάρτζιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)