Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Οι άσχετοι των Λουτρών Πόζαρ



ΤΟΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ

 Η απόφαση με την οποία ανακαλούν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες την απόφαση σφράγισης των Λουτρών Πόζαρ δείχνει ολοφάνερα την επιπολαιότητα της σημερινής διοίκησης , αλλά και τον « μύθο» που έπλεξε με στόχο να θίξει τον πρώην δήμαρχο, αλλά τελικά να κάνει ζημιά στην επιχείρηση. Από όσα  προκύπτουν , η απόφαση ανάκλησης επικαλείται σειρά εγγράφων της προηγούμενης διοίκησης.  Επίσης δικαιώνει τον Δημήτρη Μπίνο να μην μετακινηθούν οι διάφοροι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη περιοχή , μικροπωλητές και κλπ να μην κλείσουν τις επιχειρήσεις τους όπως τους καλούσε  εγγράφως ο πρόεδρος Χρήστος Μπάτσης. Όλα αυτά δεν είχαν καμία σχέση με την συγκεκριμένη απόφαση. 
Η απόφαση ουδέποτε ανέφερε  ότι θα κλείσουν  οι  θέσεις των μικροπωλητών ούτε για το εστιατόριο , την καφετερία και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, Τα χρησιμοποίησε η διοίκηση να τρομοκρατήσει τον κόσμο και να βάλλει λουκέτο σε όλα τα Λουτρά, αλλά δεν της βγήκε.


5 σχόλια:

  1. Όλος ο τουρισμός έρχεται για τα ιαματικά Λουτρα, και αν κλείσουν τα Λουτρα τι θα απογίνουν όλοι όσοι δραστηριοποιούνται γύρω από αυτά; Φυσικά και θα έκλειναν σιγά σιγά όλοι. Όλοι τους δουλεύουν τριγύρω από το ιαματικο νερό. Μην παίζεις με τις λέξεις Πέτρο αλλά δες το γενικό σύνολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ο πρώην ήταν καλός δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιος επισκεπτης θα ερχοταν αν εκλειναν οι εγκαταστασεις του ιαματικου νερου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πετρο σοβαρεψου.Τουλαχιστον μη δημοσιευεις κατι που το μισοξερεις.Αυτοι που το γνωριζουν ολοκληρο σε κοροιδευουν.Και κατι αλλο.Τι εγινε με τον πρωην αγαπηθηκατε?Καλο ειναι δε λεω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι γλάστρες που έχει δίπλα του ο δήμαρχος φταίνε. μαζεύτηκαν η μάζεψε όλους τους άσχετους δίπλα του και άντε τώρα να γίνει δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)