Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Τον διαιτητή Σιδηρόπουλο καταγγέλλει ο Α.Σ. Πρόμαχοι


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Λόγω της εριστικής και εχθρικής διαιτησίας του κ. Σιδηρόπουλου στην αναμέτρηση της ομάδας μας με την Δόξα Μελισσιού  προχωράμε στην παρακάτω καταγγελία:
Ο εν λόγω διαιτητής κ. Σιδηρόπουλος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εριστικός απέναντι στους φιλάθλους του αγώνα προκαλώντας τους κάνοντας κινήσεις με τα χέρια και το κεφάλι του,  ψιθυρίζοντας κουβέντες σε αυτούς.
Δεν στάθηκε μόνο σε αυτές τις απαράδεκτες και προκλητικές πράξεις, ωστόσο κατά την διάρκεια του αγώνα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε ένα ανάποδο σφύριγμα υπέδειξε την κίτρινη κάρτα στον μικρότερο παίχτη της ομάδος μας το κ. Χρήστο Γεωργιάδη και του ανάφερε επί λέξη την παρακάτω φράση:  ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ; ΑΝΤΕ ΡΕ Κ*ΛΟΠΑΙΔΟ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Πρόεδρος της ομάδος κ. Λευτέρης Μεσκίνης πήγε στα αποδυτήρια να συζητήσει με τον κ. Σιδηρόπουλο τα γεγονότα και να εκφράσει τα παραπόνα του λέγοντας ότι θα προβεί σε καταγγελία στην ΕΠΣ Πέλλας. Ο διαιτητής του αγώνα με ύφος του απάντησε: ΕΜΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΑΚΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
Απευθυνόμενοι προς την ΕΠΣ Πέλλας δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από ίση μεταχείριση από τους διαιτητές οι οποίοι σφυρίζουν τους αγώνες της ομάδας μας είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ζητούμε από εσάς την έγγραφη απολογία του διαιτητή καθώς και την κοινοποίηση της προς εμάς. Αναρωτιόμαστε βάση των πεπραγμένων αν  τον προστατεύει κάποιο ειδικό καθεστώς τον κ. Σιδηρόπουλο και τον αφήνει να λειτουργεί με αυτό τον  αντιαθλητικό τρόπο. Τέλος ζητούμε από την ΕΠΣ Πέλλας να  λάβει τα μέτρα της και να μας προστατεύσει όπως αυτή οφείλει.  Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και το έχουμε αποδείξει με την λαμπρή ιστορία της ομάδας μας.
ΥΓ1: Άξιο απορίας είναι από εμάς ότι κ. Σιδηρόπουλος δεν άφησε αντίγραφο από το  φύλλο αγώνος όπως συνηθίζεται να γίνεται μετά από κάθε αγώνα.
ΥΓ2: Αξίζει να  υπενθυμίσουμε ότι πριν από  λίγα έτη ο κ. Σιδηρόπουλος υπέδειξε την κίτρινη κάρτα σε τότε παίχτη μας για θέατρο ενώ εκείνος  είχε σπασμένο πόδι και σφάδαζε από τον πόνο.
ΥΓ3. Ζητούμε από όλα τα αθλητικά σωματεία να αναφέρουν τα προβλήματα τους με τον συγκεκριμένο διαιτητή ώστε να βοηθήσουμε την ΕΠΣ Πέλλας και τις ομάδες μας στην ομαλή συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Λευτέρης Μεσκίνης
(Πρόεδρος)

3 σχόλια:

  1. αντιαθλητικες ενεργειες ο διαιτητης ? που εν χορώ τον βριζανε οι οπαδοι σας, ηταν αθλητικη ενεργεια ? Η κιτρινη καρτα στον παικτη σας που εσπασε το ποδι του ηταν για αντιαθλητικη ενεργεια και επικινδυνο παιξιμο, που δυστυχως του στοιχισε, ενώ θα μπορούσε να ειχε στοιχισει στον αντιπαλο. Αιντε προεδρε, χωνεψε το υπαρχει και η ηττα, που οταν την γευεσαι σου φταινε οι αλλοι ή οπως λενε της κοντής.... της φταινε οι τριχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιαθλητικη ενέργεια που του στοίχισε ενώ θα μπορούσε να στοιχίσει στον αντίπαλο????? Τι είπες ρε ποιητή???? Τον πρόλαβε σε σπριντ, τσιμπισε τη μπάλα, ο αντίπαλος του ριμαξε τα κόκαλα και ο τύπος του έβγαλε κάρτα για Αντιαθλητικο παίξιμο??? Είσαι σοβαρός??? Εννοείται ότι ήταν κακία στιγμή αλλά όχι και να δικαιολόγησεις τη κίτρινη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι και να λετε ο σιδηροπουλος ειναι διαιτηταρα, βεβαια ειναι "τσογλανακι" ε ετσι ειναι ολοι οι εξυπνοι ανθρωποι, αν ειχε προωθηση οπως ο φωτιας τωρα θα επαιζε σουπερ ληγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)