Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Διακοπή μέχρι νεωτέρας αποφάσισε η Ευρωλίγκα - Προς αναβολή με ισχύ από σήμερα σε Europa και Champions League

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε τη διακοπή όλων των διοργανώσεών της, δηλαδή, της ομώνυμης (Euroleague) αλλά και του Eurocup λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ευρώπη.


Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση δεν είναι γνωστό μέχρι πότε θα υπάρξει αυτή η διακοπή. Επισημαίνεται ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες και θα κριθεί εκ νέου εάν θα συνεχιστεί αυτό το μέτρο...

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται η έξαρση του ιού, αλλά και τα συνεχή μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό αυτού και συνεχίζει:

«Ως συνέπεια όλων των παραπάνω μας είναι απίθανο να διατηρήσουμε την κανονικότητα στις διοργανώσεις μας και θέλοντας να προστατεύσουμε την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των οπαδών η Ευρωλίγκα με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων πήρε την απόφαση να διακόψει προσωρινά την Euroleague, το Eurocup και το Euroleague Next Generation Tournament μέχρι νεωτέρας».

Στον «αέρα» φαίνεται πως βρίσκεται η διεξαγωγή του Ολυμπιακός-Γουλβς, όπως επίσης και των υπόλοιπων αναμετρήσεων του Europa League, αφού η UEFA εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της άμεσης διακοπής.

«Προς αναβολή με ισχύ από σήμερα σε Europa και Champions League»

Νωρίτερα είχε διαρρεύσει ότι η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία κάνει σκέψεις για διακοπή του Champions League και του Europa League, καθώς και των λοιπών διοργανώσεων της από την επόμενη βδομάδα, αλλά μάλλον αλλάζει άμεσα στάση.

Σύμφωνα με τη Marca, η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να ανακοινώσει άμεσα την αναβολή των αναμετρήσεων απόψε για την φάση των «16» του Europa League.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, πέραν της αναβολής στα Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)