Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Πρωτοπόρος ο Α.Σ. Πιπεριάς




 
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΊΑΣ  ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟΥ


Ο Α.Σ. Πιπεριάς πρωτοπορεί  την δική του ιστορία γράφει αθόρυβα ο Α.Σ. Πιπεριάς. Η μέχρι τώρα πορεία του  κατά γενική παραδοχή  είναι καλή. Εκείνο που δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι το γεγονός ότι δραστηριοποιείται και στα φυτοφάρμακα . Είναι κάτοχος αδείας  φυτοφαρμάκου το οποίο χρησιμοποιείται και στην περιοχή μας. Περισσότερα λίαν προσεχώς

13 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΑΓΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ;;;ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ
    ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ Α.Σ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΑΔΕΙΑ 120 ΗΜΕΡΩΝ.ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΟΣΟΦΥΛΛΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για την εν λόγω έγκριση κυκλοφορίας του προϊόντος μας Exirel® 10SE για χρήση εναντίον της Drosophila suzukii στην κερασιά, ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες υποβολής σχετικού αιτήματος προς το Υπ. Γεωργίας με βάση το Άρθρο 53 του Κανονισμού 1107/2009 και σε γνώση της παρασκευάστριας εταιρείας. Σύμφωνα με τα όσα ορίζει η νομοθεσία, ορθώς ο Α.Σ. Πιπεριάς είναι και ο κάτοχος της άδειας για τη συγκεκριμένη χρήση. Την αίτηση συνόδευε πλήρης φάκελος με υποστηρικτικά στοιχεία τα οποία και ελέγχθηκαν ενδελεχώς από τους αρμόδιους υπαλλήλους.
    Ακολούθησε, όπως ορίζει η νομοθεσία, διάστημα κατά το οποίο η αίτηση είχε αναρτηθεί για δημόσιο σχολιασμό και έπειτα δόθηκε η συγκεκριμένη έγκριση κυκλοφορίας.
    Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Α.Σ Πιπεριάς που και φέτος όπως και κατά τα προηγούμενα χρόνια, συνέβαλε στην έγκριση και στην Ελλάδα ενός προϊόντος που έχει λάβει παρόμοια έγκριση σε πλήθος ευρωπαϊκών χωρών τόσο της Νότιας όσο και της Βόρειας Ευρώπης, ενάντια σε ένα τόσο σημαντικό εχθρό της κερασιάς, όπως είναι η D.suzukii.

    Η εταιρεία μας διατηρεί κάθε νόμιμο δικαίωμα σε περίπτωση παραποίησης πεπραγμένων, αναγραφής ψευδών γεγονότων, ή συκοφάντησης του προϊόντος, ή των διαδικασιών

    Κώστας Αναγνώστου
    Υποστήριξη Μάρκετινγκ& Πωλήσεων
    FMC HELLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Αξιότιμε κ.Αναγνώστου,

      Κανείς δεν κατηγόρησε και δεν άφησε υπονοούμενα για την εταιρεία και τα προϊόντα της.

      Η εταιρεία και τα προϊόντα της παγκοσμίου εμβέλειας και εγνωσμένης αξίας όπως και το EXIREL σώζουν σοδειές και εμμέσως πλην σαφώς και ζωές.

      Τέλος κ.Αναγνώστου κανείς δεν αμφισβήτησε ότι από την εταιρεία εφαρμόστηκαν όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

      Οι απειλές σας δεν πτοούν κανένα. Αφήστε λοιπόν τον Πρόεδρο τον μόνο υπεύθυνο για τα πεπραγμένα του συνεταιρισμού, να ενημερώσει για την σκοπιμότητα της ενέργειάς του.

      Διαγραφή
    2. Ποιες απειλές? Και για ποια σκοπιμότητα της ενέργειας αυτής μιλάς? Η σκοπιμότητα είναι να σωθεί η καλλιέργεια από την d.suzuki
      Σταματά λοιπόν να σχολιάζεις ανούσια, γτ όπως βλέπεις δεν κερδίζεις τπτ.

      Διαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ-ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΈΝΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ Η ΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΘΥΤΗΣ Η Ο ΣΥΝΘΥΤΗΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποχρεωμένος δεν είναι ο καθένας να απαντάει στον οποιονδήποτε γράφει ότι του καπνίσει κι αφήνει δήθεν υπονοούμενα για να εξυπηρετήσει αλλά συμφέροντα, ως συνήθως... Υποχρεωμένος είναι ο καθε πρόεδρος και η καθε διοικηση συνολικά νσ κάνει σωστά τη δουλειά της για την οποία ελέγχεται από τα μέλη του συνεταιρισμού στα οποία μπορεί να δώσει όσες απαντήσεις χρειάζονται, αν υπάρχουν απορίες κι εκφραστούν από αυτούς που τους αφορά το θέμα, κι όχι να ασχολούνται με τον κάθε ανίδεο που κατηγορήσει για το τίποτα επειδή δεν αντέχει ότι κάποιοι τα καταφέρνουν καλύτερα κάνοντας απλά σωστά τη δουλειά τους. Το περίεργο είναι ότι οι παραγωγοι και τα μέλη αν και γνώστες του θέματος εδω και καιρό δεν έχουν απορίες από ότι ξέρω, ίσα ίσα κάνανε τη δουλειά τους πιο εύκολη με το φάρμακο, εσείς τι ζόρι τραβάτε στη πραγματικότητα ?

      Διαγραφή
  5. Διαφήμιση έμμεση πετρακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλιατζικης Αριστοτελης

    2:01 μ.μ. (πριν από 6 λεπτά)

    προς εγώ

    Γιατί κύριε Πρόεδρε κάνεις την πάπια και τηρείς σιγή ψαριού και αφήνεις ανεύθυνους και ανίδεους να το παίζουν ηρακλείς του στέμματός σου;;; Πολλοί φορείς του στέμματος κατά την ιστορική διαδρομή υποχρεώθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στο λαό…

    Κύριε Πρόεδρε, Θα περιμένουμε απάντηση ποια σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από την ενέργειά σου.

    Πόσα μέλη χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο φάρμακο, ποιόν καλύπτεις εάν καλύπτεις

    Περιμένουμε απάντηση όπως αρμόζει σ΄έναν υπεύθυνο άνδρα που κατέχει υπεύθυνη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ποια ιδιότητα και λογική ζητάς εσύ να σου σωθούν στοιχεία για το ποια μέλη το χρησιμοποίησαν? Καταρχήν αυτό απαγορεύεται. Κατά δεύτερον δεν οφείλεται εξήγηση σε εσένα. Όποιος έχει λόγο και δικαίωμα να μάθει μπορεί να ζητήσει και να πάρει απαντήσεις από το συνεταιρισμό στο συνεταιρισμό. Το δικαστή στα σάιτ ας τον κάνουν άλλοι,που έχουν ανάγκη διαφήμισης, όπως έχουν συνηθίσει, και ας παίξουν μόνοι τους. Κάποιοι άνθρωποι είναι και λίγο σοβαροί και κοιτά Με τη δουλειά τους και μόνο

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ή ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ.

      Διαγραφή
  7. Πρόεδρε συνεταιρισμού Πιπεριάς, Γιατί κουβαλάς μόνος ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ του μαρτυρίου;; Γιατί δεν αποκαλύπτεις το μυστικό;

    Είσαι ταγμένος να προστατεύεις και να υπηρετείς τον παραγωγό, έτσι ορίζουν οι καταστατικές διατάξεις του συνεταιρισμού σου.

    Κύριε Πρόεδρε, το γοργόν και χάρη έχει. Στο τέλος θα ενοχοποιηθείς για αμαρτήματα άλλων, κρίμα δεν είναι ;;

    Αλήθεια κύριε Πρόεδρε ποιος καθορίζει τις τιμές των λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων που διατίθενται στον χώρο του συνεταιρισμού;;;

    ΟΙ τιμές είναι στα επίπεδα του ανταγωνισμού η σε πολύ υψηλότερα;; Ποιος καρπούται την διαφορά;;;

    Περιμένουμε για απαντήσεις. Αν δεν λάβουμε θα επανέλθουμε και με νέες ερωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα τις δικές σου τιμές και τη δουλειά σου. Αν την κάνεις καλά δε θα έχεις κι ανάγκη να ψάχνεις εχθρούς και να κυνηγάς φαντάσματα. Ο καθένας είναι ελεύθερος στην αγορά να προμηθεύεται ότι θέλει από όποιον θέλει. Αν υπήρχε θέμα πρώτα θα είχαν διαμαρτυρηθεί οι παραγωγοί. Οταν όμως διαμαρτύρεται Ο "ανταγωνισμός" και μόνο όπως εδώ , τότε μαλλον καποιος κανει καλά δουλειά του κι αυτό φαίνεται. Και γιανα μιλάμε σοβαρά και να τελειώνουμε όποιο πρόβλημα έχεις ρώτα προσωπικά αν θέλεις να το λύσεις και μη μιλάς για ενοχή εδυ και μαλιστα χωρις στοιχεία (Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό, αν θέλεις ψαξε),γιατί όπως λέει κι ο λαός "στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί!" Ασχολήσου με τον επόμενο τώρα...

      Διαγραφή

(3)