Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Ο Μητροπολίτης Σύρου στη Δωροθέα





Στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δωροθέου,στην  Δωροθέα συνιερούργησαν το πρωί   της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου και Μυκόνου κ. Δωρόθεος Β', ο οποίος πραγματοποίησε το ετήσιο προσκύνημά του στον Ναό αυτό του Προστάτου του Αγίου, τον οποίο είχε εγκαινιάσει με τον Σεβασμιώτατο κ. Ιωήλ το 2012.


Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν επίσημοι και πλήθος πιστών, οι οποίοι υπεδέχθησαν τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’  με  εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού.

Ο κ. Δωρόθεος Β’, στο κήρυγμά του,  ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ για την εγκάρδια υποδοχή του.

Κάλεσε δεν τους παρόντες να ενωτίζονται την πρόσκληση του θεού, η οποία μας διαβιβάζεται διά των πνευματικών μας πατέρων, των Επισκόπων, των γονέων και τον διδασκάλων μας και να ακολουθούμε το Χριστό, διακρίνοντας μέσα από τις διάφορες εκφάνσεις της ζωής μας, που λειτουργούν ως οδοδείκτες, την παρουσία Του και το θέλημά Του, ο Οποίος μας προσκαλεί διαχρονικά με το «Ακολούθει μοι»!






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)