Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Μας έκανε ή όχι μήνυση ο Δήμαρχος Αλμωπίας;



ΜΗΠΩΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ
 ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ;


ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑΝΗ;


Για μια ακόμα φορά όπως όλα δείχνουν , ο Δήμαρχος Αλμωπίας  Χρήστος Μπάτσης επιδίδεται σε λεονταρισμούς , φανφαρισμούς κλπ. Την Παρασκευή σε γραπτή ενημέρωση που έκανε στο δημοτικό συμβούλιο  δήλωσε περίτρανα  ‘ότι μας έκανε μήνυση για ορισμένα δημοσιεύματα μας, όπως και οι  αντιδήμαρχοι της παράταξής του . Δύο από αυτούς που ρωτήθηκαν από εμάς δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν αν  έχουν υποβάλλει ακόμα την  μήνυση. Δεν μένει ο Δήμαρχος να δώσει στην δημοσιότητα την ημερομηνία που την κατέθεσε. Αν δεν έχει ημερομηνία  κατάθεσης τουλάχιστον  19 Ιουνίου τότε σημαίνει ότι ψεύδεται για μια ακόμα φορά και μάλιστα δημόσια . Όσο για το επίμαχο θέμα  της καραντίνας της Φούστανης για το οποίο υποτίθεται βγήκε από τα  ρούχα    , έχει υποχρέωση  να δώσει δημόσιες εξηγήσεις . Κάτι που δεν έκανε , ως είχε καθήκον , αλλά άφησε τους κατοίκους του χωριού  να κοιτάει ο ένας τον άλλο με υποψίες.
Έστω και κατόπιν εορτής οφείλει  να δώσει εξηγήσεις  για ποιον λόγο δεν συγκάλεσε την αρμόδια επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας  και εισηγήθηκε μόνος του την επιβολή καραντίνας στην Φούστανη;  Μήπως είναι ψέμα και αυτό;
Για ποιον λόγο δεν έκανε έστω και ένα  μικρό πρόχειρο  υποτυπώδη απολογισμό για την καραντίνα; Φοβάται κάτι, ή θεωρεί ότι είναι ο Πάπας της Καρατζόβας ;
 Βέβαια , όπως παραδέχεται και η συντριπτική πλειοψηφία  της Αλμωπίας , ισοφάρισε την  αδικαιολόγητη  ταλαιπωρία  και καχυποψία που προκάλεσε  με την καραντίνα  με το άφθονο γέλιο που προκαλούσε κάθε φορά που έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση.

3 σχόλια:

  1. Αυτοι νομιζουν πιασαν τον παπα μην πω απο που

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι φιλε τον πιασανε τον παπα ο προεδρος της φουστανης που ειναι τοσο καιρο να κανει μια δηλωσει για το χωριο του κανει οτι του λεει ο μπατσης και ο κετικιδης. Κριμα για τονσταυρο που του δωσαμε παοκαρα μονο και το χωριο στα τετοια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παοκ λετε και κλετε ρε κατσικια. Καλα τους κανουμε οτι θελουμε εμις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)