Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Στον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτών ο Δημήτρης Τσανίδης !!!









Στα Γιαννιτσά θα συνεχίσει την αγωνιστική του σταδιοδρομία ο Δημήτρης Τσανίδης ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στους «Μαχητές-Πειραματικό» Πεύκων στην Β’ Εθνική.

Ο Δημήτρης είναι 18 χρονών και έχει αγωνιστεί εκτός από τους «Μαχητές - Πειραματικό» τα προηγούμενα χρόνια και στις ομάδες: «Α.Σ. Βεργίνα», «Α.Ο. Αρετσού» και «Ποσειδώνα» Καλαμαριάς.   
Η ομάδα των Γιαννιτσών με την προσθήκη του Δημήτρη στις δυνάμεις της, ενισχύεται στις θέσεις των guard αλλά και αμυντικά, αφού ο παίκτης από την Καλαμαριά έχει αποδείξει μέσα στο παιχνίδι του ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά και στις δύο καταστάσεις!
Σε δηλώσεις τους ο παίκτης του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών και ο έφορος του τμήματος Basketball  τόνισαν τα εξής: 
Δημήτρης Τσανίδης (παίκτης): Ήταν επιλογή μου να συνεχίσω στα Γιαννιτσά και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και εκτός των «τειχών» της Θεσσαλονίκης. Έκανα προπονήσεις με την ομάδα του «Μ. Αλεξάνδρου» για αρκετό χρονικό διάστημα και είδα ότι υπάρχει σύμπνοια παικτών, γεγονός που δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στην ομάδα. Από την πλευρά μου λοιπόν θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να έχω μια καλή χρονιά και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξε από την αρχή ο σύλλογος.
Παύλος Παρτσαλάκης ( Έφορος) Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στην μπασκετική μας οικογένεια προστέθηκε άλλο ένα νέο παιδί. Πιστεύουμε ότι με το πέρασμά του από την ομάδα του «Μέγα», ο Δημήτρης  θα βοηθηθεί αλλά και θα βοηθήσει την ομάδα μας σε όλους τους αγωνιστικούς τομείς. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εύχεται στον Δημήτρη να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς, που θα τον γεμίσει με εμπειρίες και όμορφα αγωνιστικά συναισθήματα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)