Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Επιστολή Βογιατζή που απαντά στον Πρόεδρο και το ΔΣ της Αναγέννησης Γιαννιτσών



Με επιστολή απαντά ο τοπικός Σύμβουλος Δ.Ε. Γιαννιτσών Γιώργος Βογιατζής , ο οποίος διετέλεσε μέλος του ΔΣ της Αναγέννησης για πολλά χρόνια στο παρελθόν, σχετικά με πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΣ της ομάδος, η οποία δεν αναφέρει όνομα για το οποίο απευθύνεται, αλλά όπως αναφέρει ο ίδιος «έχει τη μύγα και μυγιάζεται», και γι’ αυτό θεώρησε ότι θέλησε να δώσει απάντηση. Η επιστολή του αναφέρει τα εξής:


«Σε ανάρτηση σας στις 24/7 στο επίσημο σάιτ της Αναγέννησης Γιαννιτσών αλλά και στο έγκριτο site του pellanews.gr που αναφέρεστε σε ψευτοσωτήρες του facebook χωρίς να απευθύνεστε σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο αλλά γενικά σε κάποιους και επειδή έχω τη μύγα και μυγιάζομαι ότι απευθύνεστε στο πρόσωπο μου, έχω να επισυνάψω τα εξής:

Πράγματι κ. Πρόεδρε όταν πριν δυο χρόνια αποφασίσατε να μεταφέρετε το ΑΦΜ της ομάδας σας ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ στα Γιαννιτσά είχατε ανιδιοτέλεια και στόχους να γίνει αυτή η ομάδα το καμάρι της πόλης, να ασχολείται η ομάδα με τα ταλέντα της περιοχής και να αναδείξει όλη τη φλόγα που έχει η πόλη αυτή για τον αθλητισμό. Και για να λέμε και τους στραβού το δίκιο “ματώσατε” οικονομικά κι εσείς και οι συνεργάτες σας.

Όμως κ. Πρόεδρε αποτύχατε για το μοντέλο διοίκησης που διαλέξατε, το εγωκεντρικό και του αποφασίζω και διατάσσω που απεχθάνονται οι δυο καλές μου συνάδελφοι που από το ίδιο μετερίζι παλεύουμε να μην εφαρμοστεί στον Δήμο, έκανε την ομάδα να μην έχει το έρεισμα στον κόσμο των Γιαννιτσών και να “κόβει” η ομάδα 40 και 50 εισιτήρια.

Αποτύχατε στις επιλογές σας να στελεχώσετε την ομάδα με προπονητή (Καβακάς) που έβαζε το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το συμφέρον της ομάδας και εσείς τον κάνατε Θεό και τον υμνείτε ακόμη και τώρα που δεν είναι στην ομάδα και τον συμβουλεύεστε να κάνετε ότι σας λέει. Αποτύχατε γιατί ποτέ δεν δώσατε σημασία στον κόσμο της πόλης και αυτός σας γύρισε την πλάτη.

Αποτύχατε γιατί μετά από την πρώτη συγκέντρωση για την μεταφορά της ομάδας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου δεν κάνατε ποτέ καμία Γενική Συνέλευση εκτός απ’ αυτήν της 15ης/6/2020 παραβαίνοντας και τον αθλητικό νόμο 2725/1999 όπως έχει τροποποιηθεί, που ορίζει άλλα.

Αποτύχατε γιατί δεν κάνατε ποτέ εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ και οι σύμβουλοι έμπαιναν και έβγαιναν στο ΔΣ κατά το δικό σας δοκούν.

Αποτύχατε τέλος να γίνει η ομάδα των success story των Γιαννιτσών αλλά και γενικά του Ν. Πέλλας.



Όσο για τις κατηγορίες που μου προσάπτεται για ψευτοσωτήρες πράγματι την ιστορία, την δόξα για ψευτοσωτήρες, πράγματι την ιστορία, τη δόξα και τν υπόληψη αυτής της ομάδας, θέλω να σώσω όχι μόνο σήμερα, αλλά και διαχρονικά, αφού διετέλεσα μέλος του ΔΣ από το 1994-2002 και από το 2006-2014 και είχα την τιμή να γευτώ δύο ανόδους στις επαγγελματικές κατηγορίες που για εσάς είναι όνειρο θερινής νυκτός. Ούτε χασομέρης είμαι γιατί ο Θεός με αξίωσε να δουλέψω επί μία 35ετία και να τεθώ τώρα στο εργασιακό περιθώριο, όχι όμως στο περιθώριο για την ανάδειξη του αθλητισμού, ως ένα κομμάτι της κοινωνίας, για το καλό της οποίας παλεύω συνεχώς και αδιαλείπτως. Ούτε τσάμπα μάγκας του facebook είμαι γιατί πιστεύω ότι με τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης μπορείς να ευαισθητοποιείς τον κόσμο και να τον σπρώξεις να κάνει το σωστό.

Αλλά κυρίως δεν ασκώ ανέξοδη κριτική γιατί να σας θυμίσω κ. Πρόεδρε ότι αν πρώτη χρονιά της θητείας σας εξόπλισα το προπονητικό κέντρο του Νέου Μυλοτόπου με ένα πλυντήριο, ένα στεγνωτήριο και ένα ψυγείο. Πούλησα 10 διαρκείας και σας έφερα 4 πινακίδες. Και την δεύτερη χρονιά αγόρασα 6 διαρκείας τα οποία χάρισα σε ανέργους της πόλης, πούλησα 15 διαρκείας και έφερα 3 πινακίδες. Ούτε σταχτοπούτα είμαι, ούτε γοβάκι ψάχνω να βρω αλλά δίνω τους αγώνες μου σε όλα τα επίπεδα μέσα στο γήπεδο. Ούτε δε λίστα ηγητόρων σε χαρτάκια super market κυκλοφόρησα, αλλά ενημέρωσα τον Πρόεδρο προσωπικά για τα άτομα που κατά τη γνώμη μου μπορούσαν να προσφέρουν ο καθένας με τον τρόπο του στον Σύλλογο.

Και ερχόμαστε στα τελευταία γεγονότα και στη Γενική Συνέλευση της 15ης/6/2020 αλλά και σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαμε, στο γραφείο του κ. Μίγγα μας διαβεβαιώσατε ότι φέτος, μετά τη μείωση του μπάτζετ λόγω της κρίσης αλλά και της αποχώρησης του κ. Τοψή, που ήταν από τους βασικούς αιμοδότες της ομάδας, τα πάντα στην ομάδα θα είναι Γιαννιτσώτικα και στην πρώτη συγκέντρωση του ΔΣ ανακοινώσατε το τεχνικό τιμ, το οποίο προέρχεται όλο από την Ημαθία, ως δήθεν φθηνότερη λύση.

κ. Πρόεδρε, σας ρωτώ ευθέως, πιο είναι το μηνιαίο μισθολογικό κόστος:
α.)του προπονητή,
 β)του προπονητή τερματοφυλάκων,
γ)του βοηθού,
δ)του γυμναστή,
 ε) του τεχνικού διευθυντή.
Και μη μου πείτε ότι ο βοηθός θα πληρώνεται από τις ακαδημίες γιατί από εκεί πληρωνόταν για την δουλειά που πρόσφερε στις ακαδημίες αποκλειστικά για να χρεώνεται εκεί.

Και το τελευταίο που έχω να σας ρωτήσω κ. Πρόεδρε, απ’ όσο γνωρίζω, για να γίνει τροποποίηση στο καταστατικό της ομάδας, χρειάζεται απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Πότε έγινε Γ. Συνέλευση με αυτό το θέμα; Σε ποιο σάιτ αναρτήθηκε; Γιατί κανένα από τα μέλη του Συλλόγου δεν ενημερώθηκε; Και επειδή η εμπιστοσύνη που έχω στους έγκριτους και αξιόλογους νομικούς της ομάδας είναι απεριόριστη, φοβάμαι ότι κάτι άλλο είχαν στα χέρια τους, που ίσως δεν γνώριζαν. Τέλος χαίρομαι που σας αγκάλιασαν με εμπιστοσύνη οι επιχειρηματίες της πόλης αλλά κρατάω μικρό καλάθι γιατί “στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό”. Και επίσης είμαι χαρούμενος που σας εμπιστεύονται τα μέλη του ΔΣ, πιστεύω μόνο να μην διαψευστούν. Θα βρεθούμε στις επάλξεις».

*(πάντα τρελός για τα πιστεύω και τις αξίες του)

Γιώργος Βογιατζής
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)