Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Εξωγήινοι δίνουν εντολές στον Δήμο Αλμωπίας




 

Την ουρά κάτω από τα σκέλια βάζει η δημοτική αρχή Αλμωπίας. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης με εξώδικη απάντηση στον Γ. Πασχαλίδη , υποστηρίζουν  ότι ουδέποτε έδωσαν  εντολή σε εταιρία που απορρίφτηκε από την επιτροπή ενστάσεων από τον διαγωνισμό  για την επισκευή και συντήρηση  αρδευτικών  γεωτρήσεων .

 Ο Γιάννης Κετικίδης μιλώντας   προ  διμήνου περίπου  σχετικά, στην εκπομπή του Χρήστου Παπαδόπουλου στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ , είχε κατηγορήσει τον Γ, Πασχαλίδη ότι καθυστερεί τις διαδικασίες με τις  διάφορες ενστάσεις  και αυτό αποβαίνει σε βάρος των αγροτών .

   Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Μαθαίνω τώρα  ντραμς

 

 Άφησε δε να εννοηθεί ότι  όλα έγιναν λόγω ανωτέρας βίας  για το καλό των αγροτών . Τώρα βέβαια  μπροστά στις ευθύνες που προκύπτουν από τις παράνομες ενέργειες τους , όπως υποστήριζε στο δικό του εξώδικο ο Γ. Πασχαλίδης , δηλώνουν επίσημα ότι δεν ξέρουν τίποτα και ότι δεν υπάρχει καμιά  συμβαση μεταξύ Δήμου και του εργολάβου που φέρεται να έκανε τα έργα, τα οποία έγιναν.  Ένα ακόμα θέμα που γεννάται τώρα είναι πως θα πληρωθεί και ο εργολάβος , αφού  η τεχνική υπηρεσία του δήμου , όπως ο δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος δηλώνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Προφανώς τις εντολές τις έδιναν εξωγήινοι¨

 

Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ  





 


1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο καλός ο άνθρωπος, ο εργολάβος που εκτέλεσε τα έργα, το έκανε από μόνος του... μια φιλανθρωπική πράξη, αφ' εαυτού του που λένε. Δεν θέλει να αμοιφθεί για το έργο, να δείτε που θα το δηλώσει και εγγράφως!
    Για την ψυχή της μάνας του βρε αδερφέ, τι ψάχνετε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)