Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Κρύβουν κρούσμα κορωνοιού στους Προμάχους


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

 

Όταν η μισή και παραπάνω κυβέρνηση του Δήμου  Αλμωπίας  προέρχεται από τους Προμάχους  και αδιαφορεί πλήρως για τους συγχωριανούς της , τι μπορούν άραγε να περιμένουν η Αριδαία και τα άλλα χωριά;

Στο θέμα του κορωνοιού, αφού εξήντλησε κάθε πνεύμα και γράμμα του νόμου με την καραντίνα της Φούστανης , από κει και πέρα ζει στον δικό της κόσμο.  Είναι χαρακτηριστικό το κείμενο που γράφει ο Δημήτρης Σαλαμάνης  των ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΩΝ  ΝΕΩΝ :

.

  ·

Πληροφορίες (απόλυτα ασφαλείς) αναφέρουν για θετικό κρούσμα κορονοϊού σε καθηγητή του Γυμνασίου Προμάχων.

Ερώτηση(για να σταματήσει το παιχνίδι του "σπασμένου τηλεφώνου"):

Γιατί δεν βγαίνει μια επίσημη ανακοίνωση από τη διεύθυνση του Γυμνασίου ή από όποιον διάολο είναι υπεύθυνος γι αυτό, ώστε να παρθούν από τους εμπλεκόμενους γονείς, μαθητές, εργαζόμενους, τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται από το πρωτόκολλο;

Πότε περιμένουν να το ανακοινώσουν;

Τί θα γίνει με τα μαθήματα;

Ποιά τμήματα θα μπουν σε καραντίνα;

Τι προβλέπεται για τους μαθητές, με τους οποίους ήρθε σε επαφή ο εν λόγω καθηγητής;

Τι θα γίνει με το γειτονικό Δημοτικό σχολείο;

Είναι ενήμεροι οι υπεύθυνοι;

Γνωρίζουν ότι υπάρχουν αδέρφια που φοιτούν και στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό;

Μπαίνουμε σε αχαρτογράφητα νερά και η εποχή του "τραλαλά" τελείωσε.

Ας σοβαρευτούμε όλοι μας.

UPDATE..

Από ανεπίσημες πηγές, θα γίνει απολύμανση και

οι γονείς θα ενημερωθούν από το Σχολείο μέσω email.

 

2 σχόλια:

  1. Ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Σαλαμάνης -το ειλικρινές ενδιαφέρον του οποίου για την προστασία της δημόσιας υγείας γενικότερα και των κατοίκων του χωριού του ειδικότερα, ουδόλως αμφισβητείται- θα ήταν εξαιρετικά καίριο και αρωγός της προσπάθεια που καταβάλλει, να "ανεβάσει" για άλλη μια φορά το κείμενο καταπέλτη με το οποίο κατακεραύνωνε την απείθεια του εκκλησιαστικού πληρώματος της ενορίας του χωριού, του σχετικά με χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και ειδικότερα στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου των Προμάχων και ανεξαρτήτως βέβαια από το επιστημονικά επιβεβαιωμένο γεγονός, ότι στους Ναούς ο covid δεν κολλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα θα γράψεις το όνομά σου κύριε "ανώνυμε" για να εκτιθέμεθα δημοσίως επί ίσοις όροις και μετά ο Μπλόγκερ(κι όχι δημοσιογράφος) θα είναι στη διάθεσή σου περί παντός επιστητού, συμπεριλαμβανομένων και των μέτρων που ομολογουμένως τηρούνται αυστηρά στην Ενορία που ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)