Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή για τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή για τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία

 

 

Κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Μουζάλας ύψωσαν τους τόνους, με αφορμή τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία. 

 

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή  οι:  Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Μουζάλας, αναφορικά με το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των βιβλιοπωλείων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων προανήγγειλε τη χρηματοδότηση -μέσω ΕΣΠΑ- μικρών επιχειρήσεων, για τη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop).

Σημείωσε πως το σχετικό πρόγραμμα θα προκύψει μέχρι το τέλος του 2020, προκειμένου να δημιουργήσουν σοβαρές και δυνατές ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου με επαγγελματικό τρόπο,

Μιλώντας για τα βιβλιοπωλεία, τόνισε πως παρέμειναν κλειστά μετά από γνωμοδότηση της Επιτροπής των ειδικών.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προτάσσει το άνοιγμα των κομμωτηρίων και όχι των βιβλιοπωλείων.

«Αυτό που λέτε και κάνετε: να θεωρείτε τα κομμωτήρια και όσους θέλουν να τα επισκεφθούν ως β΄ διαλογής, είναι ρατσισμός», αντέτεινε ο κ. Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας ως απαξιωτική την παρέμβαση του κ. Μουζάλα.

Προσέθεσε δε πως, μεταξύ των πρώτων καταστημάτων που θα επαναλειτουργήσουν θα είναι τα βιβλιοπωλεία, τα καταστήματα παιχνιδιών, τα κομμωτήρια και τα ανθοπωλεία.  

Πηγή: ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

  1. Αφού είναι "κομμώτριες" οι απόγονοι των δοσίλογων. Πόύ το περίεργο;
    Και πότε είχαν σχέση με τη μόρφωση και τη διανόηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)