Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Ο καιρός σήμερα...




Για σήμερα, Σάββατο, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Στην... υπόλοιπη χώρα νεφώσεις,
παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί, στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 14 με 17 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 16 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες
  
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών
  
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)