Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

Κιλτίδης «ξετινάζει» Κικίλια για τις ΜΕΘΤο ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας είναι τραγική είναι γνωστό και δεδομένο. Ωστόσο, όταν η κραυγή αγωνίας προέρχεται από έναν υφυπουργό των κυβερνήσεων Καραμανλή, έχει… άλλη χάρη.
«Εκεί στο υπουργείο Υγείας (αν υπάρχει υπουργός). Οι κάτοικοι της Β. Ελλάδος δεν είναι για τους τάφους. Ανοίξτε τις ΜΕΘ πανελλαδικά για περίθαλψη. Τι περιμένετε, έλεος»,.. έγραψε, σε μία έκρηξη απελπισίας, ο Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος εκτός από γιατρός έχει διατελέσει και πολλά χρόνια βουλευτής της ΝΔ στο Κιλκίς.
Ο Κιλτίδης, λοιπόν, με την ανάρτησή του, ζητεί από το υπουργείο Υγείας να δρομολογήσει διακομιδές ασθενών από τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, που δέχονται ασφυκτική πίεση, προς αυτά της υπόλοιπης χώρας, που διαθέτουν κενές κλίνες εντατικής θεραπείας, λέγοντας ευθέως ότι το υπουργείο έχει αφήσει στην τύχη του τον κόσμο της Βόρειας Ελλάδας που αργοπεθαίνει περιμένοντας για ένα κρεβάτι ΜΕΘ.
Μάλιστα, επειδή όσοι θυμούνται τα παλιά νεοδημοκρατικά παρασκήνια, ξέρουν ότι ο Κώστας Κιλτίδης είχε μία εξαιρετική σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη -σε σημείο που να τη θεωρεί πολιτική του μέντορα. Κατά συνέπεια, η έκρηξή του αξιολογείται και πολιτικά, με δεδομένο ότι τη χώρα κυβερνά ο… αδελφός της Ντόρας.
- από το matrix24

 

1 σχόλιο:

  1. Ο κιλιτιδης σαλτιμπαγκος γύρισε ολα τα κόμματα στο τέλος κτύπησε και την πόρτα της χρυσής αυγής αλλα δεν τον πήρε.Ποιά Ντόρα μέντορα και κουραφέξαλα την πούλησε και πήγε στον Καρατζαφέρη.
    Απο Κιλκίς πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

7-21